Dzisiaj jest 04 mar 2025, 11:51

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 4 ] 
Autor Wiadomość
*

Pojazd:
Witam, Jest to moj pierwszy post na forum wiec za bledy lub inne wykroczenia serdecznie przepraszam.
Bardzo mozliwe ze gdzies na forum byl taki lub podobny temat lecz bardzo zalezy mi na czasie. Staralem sie szukac na google lecz nie skutkowalo to pozytywnie.
Otoz chodzi o to ze rok temu stalem sie dumnym posiadaczem JetForca na wtrysku. Bylem tak zafascynowany ze nie zwrocilem uwagi na "MALE" szczegoly. Jak zapewnial sprzedawca przebieg skutera wynosil 10 000 "KM" Jednak jak sie pozniej okazalo licznik ustawiony byl na mile....
Teraz chcialem zajac sie generalnym remontem skutera (wydech, sprzeglo, wariator itp..) Jednak jak czytalem na wielu serwisach jedni twierdza za wtrysku nie oplaca sie robic inni zas ze owszem oplaca. Mam juz co do tego watpliwosci wiec pierwsza rzecza od jakiej chcialem zaczac to przerobienie wtrysku na gaznik.
Szukalem,szukalem i nie znalazlem jakiejkolwiek instrukcji jak tego dokonac.
Chodzi mi tu glownie o to jakie sa potrzebne czesci do przerobienia gdyz z regoly na kazdym forum sa one troche inne...
Znalazlem juz jedna instrukcje lecz przez uzywanie polskich znakow ( ą,ć,ń itp) mi wyswietlaja sie znaki zapytania przez co poradnik byl zupelnie nieczytelny.
Bardzo prosze was o dokladna liste czesci potrzebnych do wykonania zabiegu oraz jakbyscie mogli podac od razu ich cene oraz gdzie je dostane :)

Z gory dziekuje za pomoc!
Pozdrawiam! :)

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
*

Pojazd:
"trzeba zmienić pewnie sam wtrysk na gaźnik, moduł, wywalić komputer, trochę z elektryką, pewnie kruciec od filtra powietrza i ssący"

Tytuł:
Zbanowany

Pojazd:
potrzebne ci są

głowica c-tech linka gazu c-tech filtr powietrza c-tech gaźnik musisz czymś zakleić dziure po kompresorze

ja ci proponuje wejść na forum

jetforceforum.boo.pl

- Leo Vince ZX
- Wariator Malossi Multivar
- Pasek Malossi X-Kevlar
- Sprzęgło Hebo N sprężynki +50%
- Filtr Powietrza Stage6 Duble layer Czerwony
zobacz jego foty http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t=29692
Obrazek

Tytuł:
*

Pojazd: