Dzisiaj jest 11 lut 2025, 17:07

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 6 ] 
Autor Wiadomość
*

Pojazd:
Witam jak dobrze wyregulować dobrze moją aprilie powiem co mam komin yasuni z gaźnik 17,5 nowy wariator polini rolki 7g pasek hebo sprzęgło seria już prawie brak okładzin i dzwon też seria a jeszcze powiem że cylinder na dotarciu mam poradzcie co mam zrobić brat ma ditecha ma zajebiście wyregulowany nikt nie ma do niego podlotu ja też bym chciał zeby to moje latało czakam na odpowiedzi dzięki z góry za porady i podpowiedzi

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
Zbanowany
Awatar użytkownika

Pojazd:
Napisz co dokładnie się dzieje ze squtem :P ???

Obrazek

Nawet w drugiej lidze Ostrovii sie nie wstydze
Tylko !!!ŻKS Ostrovia!!!!

Tytuł:
*

Pojazd:
jeżdźić jeździ normalnie bynajmniej mi tak sie zdaje troche sie zalewa przy wciśnięciu całej manetki i nie ma takiego odejscia jakie ja bym chiał zeby było mam problem nawet zakręcić kołem na piachu ale jak złapie oborty to juz chdzi jak nalez ybrat ma ditecha kupił w wakacje ma zajebiste odejscie w ogóle nie mam podlotu do niego on w gaz i mnie odstawia ale jedzie mu tylko to 80 na godzine ja swojego jesszcze nie testowałem bo docieram go i chciałbym wyregulowac ten skuter mój tak żebym miał przyśiesznie prawie tak samo jak on do 80 zija sie ten ditech tak gdzieś koło 10 sekund a mnie daleko do tego mam założoną twardą spręzyne i sprżęynki na sprzęgle też są twarde rolki 7 g i chciałbym żebu mi ktoś doradził co zrobić żeby to na obroty wchdziło i kopa miało żebym mógł po docierce na gumie polatać

Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

Pojazd: Golf III TDI++ , Yamaha BWS 50
Lżejsze rolki może ?
Skąd wiesz że zalewa? Gaśnie ? Mi gasł przy max manetce gdy miałem małą dyszę. poprostu brakowało paliwa

ObrazekPiszę poprawnie
---------------------------
Mycen, nigdy o Tobie nie zapomnimy.
---------------------------
Wbijaj ---> viewtopic.php?t=3

Tytuł:
*

Pojazd:
lżejsze rolki to jakie włożyć sr buja sie dopiero jak tak przekrocze 30km\h to idzie zalewa się przy full manecie jak tylko ruszam a dysze mam 92 wpakowaną brakuje tej mojej aprili momętu obrotowego takaiego jak bym chciał

Ostatnio zmieniony 28 lis 2009, 9:28 przez M.M., łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
*

Pojazd:
powiedzie mi jeszcze co zrobic żeby ta moja sr miała kopa zajebistego od podstaw mi poedzcie jakie rolki jakią sprężynę centralną i spręzynki od sprzęgła jakie. Powiedzcie mi co wacie w swoich maszyna jak macie wyregulowany napęd i jaki v-max osiągacie na nim

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 6 ]