Dzisiaj jest 29 lis 2024, 17:47

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2 ] 
Autor Wiadomość
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
witam mam problem z gaźnikiem arrache 17.5 ponieważ palić pali ładnie i w ogóle ale czasami po zgaszeniu silnika leci paliwo tym wężykiem od nadmiaru paliwa. Co to może być? Może być to wina zaworu membramowego?i drugie pytanie ssanie ręczne dellorto jest włączone jak dźwignią jest do góry czy do dołu? Proszę o pomoc siedzę już nad tym gaźnikiem drugi dzień i bez skutku

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
**

Pojazd: Aprilia sr 50 r factory
Imię: Kamil
Witam, miałem i mam ten gaźnik arreche 17,5mm zalewał mi na niskich, średnich i wysokich obrotach, kupiłem: pływak, zaworek i uszczelkę oryginał i zalewał mi go tylko na niskich, też nie wiem co mogło byc nie tak, próbowałem wszystkiego, obniżenie iglicy i nic nadal to samo, trudno jest ten gaźnik wyregulować, wymontowałem i założyłem serie kehin i o niebo lepiej nic się nie lało. Ja bym radził abyś go sprzedał i założył serie do 50ccm to zupełnie wystarczy ewentualnie zmienic dysze paliwa i powietrza na większą.

Ogólnie to nie polecam tego gaźnika :evil:

Ssanie jeżeli jest do góry to jest otwarte czyli włączone, a jeżeli jest na dole to jest zamknięte czyli wyłączone :mrgreen:

Ostatnio zmieniony 27 lut 2012, 14:44 przez sz_kamil, łącznie zmieniany 2 razy

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2 ]