Dzisiaj jest 25 lis 2024, 10:51

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 4 ] 
Autor Wiadomość
*

Pojazd: Honda SFX
Witam , mam problem tego typu ze skuter jest odblokowany całkowicie w tym ma jeszcze wydech giannelli v2 extra , moduł odblokowany i na wario dzis sprawdzałem nie ma blokady , i mam pytanie czemu jedzie tylko 65 km/h ? . Gdy kupie np wario polini hi speed to polepszy sie v max i przyspieszenie ? . Napiszcie co moge wymienic , żeby lecial ok 75-80 przynajmniej.

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

*
Awatar użytkownika

Pojazd: Cagiva raptor 125/50
Imię: Bartosz
cylek 70 daj stage6 taki za 750zł to masz 16KM
gaznik 21
wario maollosi lub polini albo stage6
korektor sam sb przerub
no i krucciec zrub sb sam tuningowy stozek gombkowy stage6 dlugi czerwony chłopie duzo tego :P
np pierwotna i wturna przekładnia i ogl lecial by ci 110 jak bym ci dobrze spasowal czesci:P

*

Pojazd: Benelli 491
moj ma wario top racing, polini air speed reszta na serii i jedzie 55km na prostej, możesz spróbować ściągnąć zwężkę z filtra powietrza mi dało to 5km wiecej, sprawdź stan paska przydałoby się wymienić przeciw talerz bo pewnie masz seryjny i jest malutki, wariator bym kupił top racing next generation bo chyba nie ma sensu ładować 100 zł wiecej za 2/3km v maxu do tego regulacja, sprężyna centralna, rolki. Gdzie kupiłeś odblokowany moduł i ile wydech poprawił osiągi? właśnie się zastanawiam nad wymianą wydechu.

A co do waria polini to gdzieś czytałem, że one są dobre na przyśpieszenie a jeżeli chodzi o v max to multiwar i top racing. Możesz jeszcze kupić dysze główną gaźnika która kosztuje grosze, ale wzrośnie też spalanie

*

Pojazd: Honda SFX
zwężka z filtra powietrza o_O pierwszy raz slysze ze takie cos ma ;x , moduł z allegro za 78 z przysylka no to wyzej krecii cos 5 v max wiecej , wlasnie przyszedł mi wario top racing ng i rolki 6,5 mu załoze chyba i sprawe gps ile pojedziie i tu napisze ;)

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 4 ]