Witam.
Mam Kymco Super 9 . Mam w nim taki setup
wydech Tecnigas RS, wariator Malossi multiwar, sprzegło Polini 2g Evolution II, dzwon sprzęgła Polini Evolution, testowe rolki Polini 16x13 (4.20 - 5.10 - 5.60 - 6.30gr), zestaw sprężyn dociskowych Top Racing: +15% zielona, +22% czerwona, +30% niebieska.
Mam jeszcze białą sprężynę tę co dostałem z wariatorem Malossi Multiwar i rolki razem z kopertami 9g.
Teraz w nim mam: rolki 5,6g i sprężynę tę co dostałem z wariatorem Malossi Multiwar a sprężynki sprzęgła seryjne te co dają z seryjny wariatorem w Kymco S9.
Nie mam jeszcze założonego tego sprzęgła Polini 2g Evolution II, gdyż nie wiem jak to wszystko ładnie wyregulować.
Teraz skuter idzie bardzo z wysokich obrotów, wyje po prostu, no ale ma dobrego kopa a v-max około 90.
Chciałbym tak zrobić żeby miał jeszcze lepszego kopa, ale żeby tak nie wył i v max był z 90-95 chociaż
Aha i jak jest z tymi kopertami bo nie rozumiem jak biorę jakieś rolki to muszę je wyjąć tzn stare koperty i włożyć w inne rolki?
Aha i jak odbywa się regulacji w sprzęgle Polini 2g Evolution II? Pierwszy raz je mam i jakieś dziwne ;d tzn wiem, że jakoś śrubokrętem je się reguluje... będzie chyba trudno ;/