Dzisiaj jest 07 lut 2025, 5:53

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2 ] 
Autor Wiadomość
*

Pojazd:
Witam kupiłem skuter Kymco Agility City 2t , mam aktualnie 2350 km przebiegu . Po pierwszych kilku set kilometrach przejechanych uznałem ,że to bardzo dobra maszyna , szybki zryw ,duże koła .. ale znalazłem też minusy : pierwotnie 45km/h , no i bardzo częste wizyty na stacji benzynowej . Po tysiącu kilometrów przebiegu podczas przeglądu została zdjęta blokada z wariatora , i tłumika . Teraz skuter jeździ ok 60 km /h . Jeszcze trochę mało chciałbym osiągać 80-90 km/h. Proszę o jakieś propozycje części , albo pomysły jak to uskutecznić . Dzięki pozdrawiam ;))

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:

Pojazd:
Mam kumpla który ma taki model jak ty masz taki sam silnik jak ja w Super 8 . Kumpel założył wydech tecnigas Trek w chromie super efekt . Wariator malossi rolki 7g . Twardsza centralna . Tylko to bym na twoim miejscu założył ponieważ sam już się nauczyłem nie wysila się 50cm bo to niema sensu w przypadku kymco oczywiście w wersji AC bo np kolega z forum Viper miał wysiloną 50cm ale w Lc i to wszystko wytrzymywało bo ciecz .
Czyli set pod 50cm :
-Tecnigas trek
- wario malossi multivar lub polini
- rolki 7g
- twardsza centralna
Osiągi około 85km
Pozdro

Lolek

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2 ]