Elo Mam problem z silnikiem w skuterze

Ale teraz do rzeczy już od wakacje coś się działo nie mogłem jeździć na full Manetce bo wyglądało to tak jak by go zalewało albo łapał gdzieś lewe powietrze

Too jeździłem nim do połowy manetki potem coraz gorze i gorzej gdzieś tak 1 miesiąc temu już w ogóle nie miał siły się zebrać z miejsca

( Od razu Mówię to chyba nie gaźnik regulowałem na Milion sposobów i nic dalej to samo zmieniałem świece , Benzynę [ a i nie mam mieszadła tylko sam sobie robię mieszankę !!! ] A i sprawdzałem czy nie mam gdzesi jakieś szparki czy coś potomnego ze by łapał powietrze !
Tu jest Zdjęcie Świecy !
[ A i skuter stał miesiąc bez odpalani i jak odkręciłem rurkę od tłumika koło cylka to jak wyjąłem to uszczelka była taka brudna jak by przepalonym olejem !]
Teraz jest już kolejny problem chce zdjąć silnik i zobaczyć czy nie jest czasem zatarty lub pierścienie się nie zapiekły pierścienie ! ale ten chijskie śrubki są tak liche ze się wyszlifowały a tak mocno dotracone ze ich nie mogę ruszyć w ogóle

Tu macie kolejną Fotkę śrub co mam z nim zrobić jak je odkreślić bo przeskakuje gwiazdka już mi pomuście Proszę !
Pozdro All