Witam.
Ostatnio zakupiłem takowy skuterek wypiszę swoje problemy najpierw.
PROBLEMY:
1. Skuter nowy wiadomo (tylni hamulec prawie w ogóle nie hamuje musi się dotrzeć - spoko

)
2. Wkurwiaj**ce obroty - ciągle falują (gaźnik ustawiony na 2 i 1/4 obrotu - świeca kawa z mlekiem IDEALNA !! a obroty czasem potrafią falować i czasem nie trzyma wolnych obrotów a czasem ma za szybkie) - coś mi się wydaje że to wina świecy bo tam siedzi jakaś chińska no name.
3. W tej chwili (przebieg 400km) czasem kleszczący się hamulec tylni trzeba lekko ręką odbić to też człowieka wkur***ia.
4. We dwóch pod małą górkę albo lekki wiatr 35 - 40 i ni hu**a więcej a jest odblokowany (tą śróbka co manete blokuję

) a z górki prawie do 80km/h (na prostej 72 -75) dochodzi

od 20 do 45 wolno się rozpędza na dodatek i ma niskie obroty.
PS: Jak byście znaleźli pomocną dłoń na rozwiązanie tych problemów chętnie posłucham... bo to zaczyna być wkurzające
OPINIE:
1: Ogólnie skuterek fajny jak za takie pieniądze - mało pali bo tylko 2,3L na 100km jest cichy - nie wkurw**a pierdzeniem z wydechu jak inne chińskie choppery
2. Super nadaje się do spokojnej jazdy - nie zamierzam cokolwiek więcej modyfikować - tylko ściągałem wszystkie blokady (w zasadzie jedną blokadę).
3. Krzywe ranty przedniej i tylnej felgi (na dodatek tylnia felga a w zasadzie bemben też krzywy)

- no ale mi to w niczym nie przeszkadza elegancko się prowadzi.
- ale to 5-ty skuterek mój tego typu i wszystkie miały krzywe felgi
4. No to chyba by było na tyle.
PS: Proszę o wypowiedzi na temat opini tego skuterka (to taki sam jak router bassa tylko inne przednie plastiki

Proszę też o pomoc w rozwiązaniu moich problemów