Dzisiaj jest 03 gru 2024, 0:21

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3 ] 
Autor Wiadomość
*

Pojazd:
Witam. Mam eleganckiego chincola który przejechal 7000 km bez żadnej usterki. Jest to 2t. Chciałbym kupić nowe sprzęgło z dzwonem ponieważ zostało zakatowane po holowaniu kumpla 60 km. Wszytko seria. Wcześniej latałem 70km/h teraz niestety 55.. Znalałem takie sprzęgło : http://allegro.pl/sprzeglo-dzwon-112mm- ... 11864.html chciał bym sie dowiedziec czy coś mi to da, i czy chociaż powróce do 70km/h. Następna sprawa to taka ze chciał bym dać rolki gram ewentualnie pół grama lżejsze. Dało by to coś? Kolejna sprawa to taka że chciał bym zamówić moduł odblokowany taki z allegro za 30 zł. I też pytania sie nasówa czy dało bo to coś. Tłumnika nie mam sportowego czy ten orginalny tylko że był rozcięty w pół i wybebeszony. Nie namawiajce mnie do orginalnych części bo ten skuter za miesiąć i tak idzie w odstawke więc przy okazji tego ze sprzęgło padło chciał bym coś wiecej wymienić części. Pozdrawiam

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
Zbanowany
Awatar użytkownika

Pojazd:
WM to nawet nie taka zła firma ja mam od nich wariator i nienarzekam.

Tytuł:

Pojazd:
Do 70 km/h przy tym wariu powrócisz, ale na jakieś specjalnie większe osiągni niż miałeś na dobrej serii nie lisz ;) a moduł Ci raczej nic nie da. Te moduły są głównie po to, żeby odblokować skuter jeżeli ma blokadę na module.

Moja senda na racingu <3

http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t=273118

Zapraszam do komentowania :)

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3 ]