Witam .
wiec moze teraz ktos mi udzieli odpowiedzi na to pytanie bede sie staral wszystko szczegolowo opisac.
wiec tak
bylem zaniepokojony bo gdy odpalilem skuter zaczol mi leciec dym z rury wydechowej wiec. zabralem sie za sprawdzenie swiecy mokra i nadodatek cala zabrudzona czarnym nagarem.wiec wyczyscilem wsadzilem i dalej to samo wiec zaczelem rozkrecac glowice glowica w miejsce w ktore wchodzi tlok jest cale czarne az zabardzo duzo czarnego nagaru bardzo duzo . tak samo na tloku na poprzednim cylindrze mialem wiecej przejechane i tak sie niedzialo wiec sciagnelem cylinder i cyliner wydaje mi sie caly niema zadnych glebokich rys. rura wydechowa przy kolanku co wchodzi w glowice cale zakopcone i to tak pozadnie grube scianki czarnego osadu. narazie pozostawilem skuter rozkrecony . dopluki ktos mi niepomoze.
BARDZO PROSZE O SZYBKĄ I PILNA ODPOWIEDZ ! CZEKAM ! posiadam rowniez 2 zdjecia ktore moge wyslac na gg lub emaila chcialem zaznaczyc ze nagar pokrywa caly tlok oprocz 3 mm lini przy kancie tak samo z glowica .