Dzisiaj jest 30 lis 2024, 0:33

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1 ] 
Autor Wiadomość
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Siema, mam skuter 4t , identyko jak coliber, vapor , w zimę włożyłem sprzeglo wm , dzwon wm , filtr gąbkowy , cylinder 80c , skuter spraował się bardzo dobrze , lecz postanowiłem że włożę do niego 100c , włożyłem , zapalał mi na nim ,ale kiedy dodawałem gazu to gasł, ustawiłem zawory , było lepiej skuter jeżdził , kompresja była mega duża ,ale skuter był bardzo słaby , ledwo co się rozpędzał , także z powrotem włożyłem 80c , i było to samo , jechał do 30 km/h przyśpieszająco ,ale dalej już słabnął , i z gaźnika strzela paliwem , kiedy daje pełen gaz , kiedy puszcze gaz i chcę znowu dać do końca to się dławi dławi , i muszę tak po woli do końca dodawać , ustawiłem zawory dziś na 0,6 , wydechowy; 0,10 . No i już się lepiej zbierał bo szedł 60km/h ,z mijsca szybko , ale dalej bardzo słaby ,)to nie było co kiedyś , wtedy wskazówka szła do 70 lekko )lecz znowu przygasał kiedy dawałem gaz do końca . Pomożeciee ?? ?

Ostatnio zmieniony 15 kwie 2013, 20:04 przez ReAp3r, łącznie zmieniany 1 raz

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1 ]