Dzisiaj jest 01 sie 2025, 8:07

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Keeway plastik
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Witam, ostatnio niestety pękła mi czasza, (nie ma to jak baba za kierownicą -.-). To pęknięcie jest malutkie, z 10cm, i teraz pytanie. Jak to zrobić ;/ Wiem że można to skleić żywicą, ale właśnie niewiem jak to zrobić ;/ Pomożecie ?

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Daj jakąś fotkę.

Na mogą głowę to możesz od spodu to przytopić lutownicą, z przodu szpachla, wyrównujesz i malujesz.

shek898 pisze:
Jaki ma głos silnik jak jest zatarty cylinder. Ja mam taki jak bym nie mógł odpalić.

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
musisz wziasc noz i nacic to zlamanie zeby byla szpara, od wew kupije zywice z wloknami szklaymi, i zaklejasz tak zeby zywica weszla w ta szpare, potem na zew cala czacha papierem wodnym 1200 zeby cala czacha byla matowa, na pakniecie dajesz szpachle jak dasz duza warste w to kup papier wodny 500 (koszt 20g) zeby szybciej zeterzec nadmiar szpachli (ok 90%) gdy spachla zostanie tylko w miejscu pekniecia znaczy ze jest zajebiscie potem papier 1200(tylko nie wiecej bo lakier nie bedzie si mial do czego przyczepic) zeby bylo rowno podklad(15zl) i malujesz sprayem (nie kupuj najtanszego sprtayu za 10zl bo kolor zejdzie Ci przy lekim potarciu czymkoliwek o plastik, min 20-30zl za spray) 2-3 warstwy zeby kolor byl rowny, i na koniec bezbarwny zebu mial lekki polysk i byl mocniejszy ja sklpilem tak caly tyl po wywrotce do rowu wyszlo mi za wszysko 40zl a lakiernik bez farb powidzial 200zl xD

Sprzedam Matrixa na części.
http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t=64110

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3 ]