Dzisiaj jest 24 lip 2025, 4:02

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 56 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł: v-max
Witam
Prosiłbym o zamieszczenie w tym temacie v-maxu swoich skuterów na odblokowanej serii :D Prosiłbym też o rok, chodzi mi głównie o skutery keeway, cpi itp . :wink:

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
65km/h keeway hurricane 2007 ma blokowane przełożenia. :/

Sprzedam części do skutera (do regulacji napędu i gaźnika)

Tytuł:
Zbanowany
Awatar użytkownika

Pojazd:
keeway matrix 2006 rok seria odblokowana 75km/h

Sprzedam:
Honda CBR 900RR Fireblade
Keeway matrix
Peugeot Elystar

Tytuł:

Pojazd:
65km/h - Matrix 2007

Honda Civic VI lift by mattiz1

Tytuł:
*

Pojazd:
Keeway Hurricane i jeśli dobrze liczę to 2006 rok i też 65km/h :/

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Keeway hurricane 2006r. 65-70km/h (zależy czy lekkie czy ciężkie rolki wsadzę) :)

-Sprężyna Centralna Hebo Czarna +50%
-Sprężynki sprzęgła Hebo Niebieskie
-Malossi Multivar
-Rolki 6gr

eNeN pisze:
stosuj się do zaleceń mechanika po wymianie wydechu, a jeżeli go będziesz sam wymieniał, to pamiętaj, aby nie jeździć od razu z MAX, bo tłumik uszkodzisz.
:D

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Matrix LC
Keeway matrix 70-75 km/h na rolkach lekkich

Hebo Manston Replica
Stage6 Pro Replica <niedługo C21>
Wał Top Racing Evo NG
Polini Speed Controll
Polini For Race 3g
Tec CNC
Tec Black Edition 21
Polini Air Box
Malossi X-Special
<zawór> Polini Evolution
<króciec>Polini 21mm

Tytuł:
*

Pojazd:
nie kupuj tych chińskich badziwi, lepiej zainwestuj te pieniądze w jakies piaggo / aprilie starsze ale ma żywotność silnika wiele łuższa a co do osiagow tych włoskich maszyn ~80-90km/h

Tytuł:
*

Pojazd:
jarq chcialbys 80-90 v max na serii odblokowanej ...

keeway hurricane 2008r v-max 65km/h

Keeway Hurricane
*Licznikowe v-max 75*
** Sprzedam ITALJET Dragster 180/50 0-100 9sek v-max 130 **

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Keeway Flash '07 | Corolla E12
Seryjna Gilera Runner 02r. leci 90-95. Wiem bo miałem ją kupować i teraz żałuje że wziąłem młodszego keewaya z gwarancją :? Bo mój leci niecałe 70 z Tecnigasem Next.

Motoforce 50cc, Tecnigas Next, Malossi Multivar (hebo niebieskie +1500rpm, hebo +60, pasek Polini Speed)
v-max 70km/h GPS | 3,5l/100km
Obrazek

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Matrix LC
gdyby nie te przełożenia w keeway'ach to by były rakiety :] myślicie że te wszystkie SR'ki i runner'y mają blokowane przełożenia ?

pozdro!

Hebo Manston Replica
Stage6 Pro Replica <niedługo C21>
Wał Top Racing Evo NG
Polini Speed Controll
Polini For Race 3g
Tec CNC
Tec Black Edition 21
Polini Air Box
Malossi X-Special
<zawór> Polini Evolution
<króciec>Polini 21mm

Tytuł:
no mi tam chodzi tylko o porównanie v-maxu bo mój skut jest z 2008 i ścągnęłem blokady które znalazłem i leci tylko ledwo 60km/h.... regulowałem gaźnik kilka razy to dało mi tylko takie coś że jak zatankuje na słabszej stacji to leci 56 a jak zatankuje na lepszej to 61 i tak to z tym jest :/
teraz po niedzieli zaprowadze go do mechanika, bo juz byłem u niego i powiedział że mam za mały gaźnik i że każde 2t ma katalizator w tłumiku przez który powstaje ciśnienie na wysokich obrotach i poprostu hamuje to silnik ... no z tym hamowaniem to też prawda bo nawet z górki wycisne 65 i jest stop, no raz na zimnym silniku z takiej duzej górki miałem 70 ( ale to chyba dlatego że tłumik sie nie rozgrzał i chyba lepiej przepuszczał spaliny czy cos )
Powracając do mechanika to wszystkie skuty co on odblokował to lecą teraz po +/- 80km/h czyli człowiek zna się na rzeczy i jeżeli mi by tak odblokował to niedługo obale mit ze skuterami 2t które lecą przeciętnie 65 km/h :mrgreen: :mrgreen:

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Z tym katalizatorem to nieprawda. Zobacz że jak masz zimny skut to troszkę dymi przez pierwsze 200m jakieś. A jak dużo pali czyli coś pod 5l/100km to dymi cały czas lekko. A katalizator powoduje że masz zero dymu niezależnie ile pali. U mnie coś podobnego jest jak u ciebie bo czasem mam 70km/h z niedużej górki a czasem nawet do 60 ma problem. Myśle że to regulacja gaźnika i napedu.

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
medyk94 pisze:
no mi tam chodzi tylko o porównanie v-maxu bo mój skut jest z 2008 i ścągnęłem blokady które znalazłem i leci tylko ledwo 60km/h.... regulowałem gaźnik kilka razy to dało mi tylko takie coś że jak zatankuje na słabszej stacji to leci 56 a jak zatankuje na lepszej to 61 i tak to z tym jest :/
teraz po niedzieli zaprowadze go do mechanika, bo juz byłem u niego i powiedział że mam za mały gaźnik i że każde 2t ma katalizator w tłumiku przez który powstaje ciśnienie na wysokich obrotach i poprostu hamuje to silnik ... no z tym hamowaniem to też prawda bo nawet z górki wycisne 65 i jest stop, no raz na zimnym silniku z takiej duzej górki miałem 70 ( ale to chyba dlatego że tłumik sie nie rozgrzał i chyba lepiej przepuszczał spaliny czy cos )
Powracając do mechanika to wszystkie skuty co on odblokował to lecą teraz po +/- 80km/h czyli człowiek zna się na rzeczy i jeżeli mi by tak odblokował to niedługo obale mit ze skuterami 2t które lecą przeciętnie 65 km/h :mrgreen: :mrgreen:

Chciałeś powiedzieć Chińskie 2T ,które lecą 65 km/h bo ja mam 2T i leci prawie 80 km/h ,ale wiesz to Piaggio .
Lepiej wydać na jakiś starszy markowy motor i włożyć w niego trochę i jeździć długo , długo niż męczyć się z tymi Chinolami i nie łudź się że na Chińskiej 50 ccm wyciągniesz więcej niż realne 70 km/h

Obrazek

Tytuł:
*

Pojazd:
koranx pisze:
tymi Chinolami i nie łudź się że na Chińskiej 50 ccm wyciągniesz więcej niż realne 70 km/h

jezdze keewayem hurricane z 2008r i dla wiekszosci to jest chinol
kupilem wydech i na samym wydechu idzie v-max ~75realne wiec pozdro
moze kogos nie stac na lepszy skuter i kupuje taki jaki chce wiec nie krytykuj

Keeway Hurricane
*Licznikowe v-max 75*
** Sprzedam ITALJET Dragster 180/50 0-100 9sek v-max 130 **

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Ej chłopaki ja wam mówie serio keeway to nie jest taki totalny chinol. Ma silnik Minarelli Horizant na licencji Hondy no to czego? Wiele ludzi ma ten skut i ma przebieg coś pod 20.000km i śmiga. Żeby nie miał on blokowanych przełożeń to myśle że 75km/h śmiało wyciągnie.

Na marginesie kilka moich kumpli ma skutery 4t typu zipp wapor itp. To podobno 80 idzie ale hu..! Ja jechałem 60 realne bo mój budzik dobrze pokazuje bo obliczałem wzorem fizycznym :P no i brałem spokojnie kumpla co jechał jakimś zico 4t i u niego pokazywało wówczas 75km/h! To jest dopiero tandetny chinol!

Tytuł:
no u mnie niby tez dobrze pokazuje bo mierzone samochodem też było i 60 miałem no i w samochodzie tez bylo tak samo czyli pokazuje dobrze a kumpel jechal swoim colibrem 75 i mowi a co twoj takiego kopa ma ze za mna ciagle 75 jechałeś ? ^^ czyli jemu sie cos wiesza ten licznik :P no ale ok jechałem kiedyś na suzuki katanie z wydeszkiem yasuni r to tak mulił do 40 że szok a potem takiego kopa mial że z siedzenia zrywało :mrgreen: no i raczej to jest blokowane na przełożeniach czyli jakieś 75-80 km/h miał ale to wtedy był wiatr jak to tyle cisneło że nawet z oczu łzy leciały a jak jechałem 75 chinolem to wcale tak nie wiało a pogoda wtedy była bezwietrzna czyli jednak okłamują nieźle :P

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
a ja mam Pedamotor Eagle 2T i do tego seryjnie odblokowane przełożenia , wario hebo ng i leci około 90 :D około bo licznik troszke przekłamuje a mieżył mnie neoską i pokazywało 86 :D ogólnie jestem z niego zadowolony leci równiutko z aeroxem czy własnie ta neoską a ona ma tuning wario hebo , sprzęgło hebo i dzwon stage 6 :D

Wario HEBO NG
rolki 4,6g
docisk hebo 50 %
odblokowane przełożenia :D yeah :D

v-max : 85 km/h (realne) mierzone GPS , licznikowe 90 km/h

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Dmcc188 pisze:
koranx pisze:
tymi Chinolami i nie łudź się że na Chińskiej 50 ccm wyciągniesz więcej niż realne 70 km/h

jezdze keewayem hurricane z 2008r i dla wiekszosci to jest chinol
kupilem wydech i na samym wydechu idzie v-max ~75realne wiec pozdro
moze kogos nie stac na lepszy skuter i kupuje taki jaki chce wiec nie krytykuj

Czy ja mówię czy mnie stać na pewno jak ten kupiłeś to na starszy włoski skuter cię stać .
Ale jest jak jest wy będziecie mówić że dobrze jest itp. bo wy je macie jak ja bym miał też bym tak mówił .
Jedno jest pewne ja skuterem z roku 93 prawie full seria biorę każdy "Chiński " (odblokowany) skuter z mojego miasta .

Obrazek

Ostatnio zmieniony 18 sie 2010, 13:55 przez koranx, łącznie zmieniany 2 razy

Tytuł:

Pojazd:
minarelli horizontal na licencji hondy.. leże, koles takie rzeczy tylko w erze, silnik to on ma na wzór mina. horizontal, gdyby w keewayach było minarelli to ja bym latał w granicach 80 z moim kominem a nie 70, kolega tylko komin MK założył do roxa i mu tuleje z waria zdjełem i zamyka bude w pare sekund...

Łosice Stunt Team!! Zapraszam wszystkich zmotoryzowanych!!

www.losicestuntteam.cba.pl

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 56 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna