Dzisiaj jest 08 lut 2025, 21:50

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 7 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Neos ;)
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Witam, mam do Was kilka pytań o Neosie:
1. Czy jest większy od mojego keewaya hurricane?(mam 183,5 cm wzrostu i czy bez problemu sie na nim zmieszcze bo kiłej jest za mały)
2. Jaki ma v-max na serii?
3. Dlaczego warto go kupić? Albo poszukać lepiej innego skuta?
Na początku chciałem zrobić SWAPA kiłeja ale trudno znaleźć na alledrogo jakiś porządny silnik i samym silnikiem nie dodam wielkości skuterowi żeby się w nim mieścic

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Dasz radę, nie jesteś taki wielki. Dla mnie ogólnie skutery są nie ergonomiczne (190 cm wzrostu) , kolega wyższy 2 cm jeździł i nie płakał :) Na serii... 70 realne, może 80 :D Ale właśnie ten sam ziom na max wytuningowanym oprócz cylka jeździł, to ja go Runnerem przed tym jak zacząłem go nisz... znaczy tuningować, to go robiłem jak chciałem (a on się jeszcze pochylał :D)

Cytuj:
.a siedze w branży juz pare ładnych latek .

Cytuj:
Cytat:

:cool: :cool:

Tytuł:
*

Pojazd:
neos cud maszina:) Śmigałem serią + wydech tecnigasa,do 70 rwał równo,później słabo ale 80 poszedł... Bardzo przyjemny skuterek.

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Mam Neos'a od wczoraj jestem bardzo z niego zadowolony. Osiągi u mnie wynoszą 60km/h licznikowe ;] ale jest na blokadach nie wiem jakich musze jeszcze sprawdzić czy jest na wariatorze, bo na wydechu "kiszki" nie ma. Ale za to przy nieziemskim przyśpiszeniu. Jestem scześliwy ze trafiłem własnie na tą Yamahe : ). Co do wzrostu będzie się jeździło Ci bardzo komfortowo. Ma bardzo wygodną kanape ze skóry.
Warto. Kupisz, a napewno będziesz zadowolny i będziesz miał satysfakcję z tego, że nie wyrzuciłeś pieniędzy w błoto.

Pozdro! :cool:

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
dzięki za odpowiedzi ;D ale chciałbym się dowiedzieć jeszcze czegoś o tym skuterku co lubi się psuć i takie tam bzdety, a i czy warto przerobić go na LC bo mam znajomego co ma pompę do sprzedaży wraz z przewodami tylko bez zbiorniczka i chłodnic

FIRST RUN Aerox MHR :D :D :D

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
mam go od maja i nic mi sie nie psuje ,ale 2tygodnie temy wlozylem gaznik s6 21mm ,hebo mr 70cc wal top racing evo ng itp. ale mi sie nie psul jeszcze.nie warto go na lc przerabiac po co kase wydawac na to wszystko.ac ma podobna moc do lc.

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Edytuj posty ; dd.
Dokładnie tak jak szymgra1 mówi wszystko elegancko. Nic się nie psuje. Wygodnie się we dwie osoby jeździ, gdyż kanapa jest duża. Podłoga jest fajnie wyprofilowana( buty sie na niej nie ślizgają). Nic nie przerabiaj nic. Wszystko jest git ^.-

edit;

Zapomniałem dodać te silniki są naprawde dobre. Mój ma niby te 32.000 km przejechane i nic nie stuka. Jeździ super ; ]
Tyle w tym temacie. nie ma co się zastanawiać - bierz neos'a. : >

Ostatnio zmieniony 08 lis 2010, 20:31 przez .psM, łącznie zmieniany 1 raz

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 7 ]