Dzisiaj jest 24 lip 2025, 23:11

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 8 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Wasze zabytki
**

Pojazd:
Witam! Oglądając moją byłe syrenki wpadłem na pomysł aby założyć taki temat.

Syrena 105 x2(byłe :cry: )
Biała kupił tata od wuja jakieś 10 lat temu i od tamtego czasu stała na dworze. Jest to rocznik 1977 na chodzie, natomiast żółtą dostałem od somsiada kiedy robił porządki w garażu(za pomoc). Było to jakieś 4 latka temu, nie była na chodzie i miała małe braki, jedynym + były plastikowe błotniki :twisted:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Shl m06

Rocznik bodajże 1966, przez dłuższy czas stała w stodole. Jakieś 8 lat temu kupił ją tata za symboliczne 200zł. Nie wiedział czy jest an chodzie itp. Dopiero ja w tego roczne wakacje postanowiłem że uruchomi a trudno nie było bo wystarczyło poszukać inny gaźnik( pasuje od wski) bo pływak był pęknięty. Po znalezieniu gaźnika wyczyściłem jeszcze platyny, trochę samostartu i.. odpaliła na 1-wszego kopa. Pozostał tylko inny problem: sprzęgło się ślizgało, ok wymieniłem tarcze ale i tak nadal się slizga. W tym roku nic więcej nie robiłem.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:

Pojazd:
ja mam simsona s51 z 1984 roku jest to rodzinny należał wczesniej do dziadka teraz stoi na końcu garażu odpalany raz na jakiś czas jak bede miał wiecej czaasu to go porobie bo mam manetki porwane i inne pierdoły stan ogolnie jest orginalny jedyne co nie jest orginalne to filtr paliwa który wstawiłem na początku roku Nie sprzedam go za żadne piniądze gdyż to jest pamiątka rodzinna w tym roku jeździłem z 3 razy raz z kolega diwlo wyprawa nasza była super lepiej nie wspominać

Monster nr.3

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Ja mam dryne z 81 prawie najstarsza wersja, od pierwszego właściciela, w ładnym stanie, ma polerki dekli amorów i ogólnie jest strasznie fajna.

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Garbus (w trakcie remontu generalnego)
Shl 175 wyremontowana
ogar 200 wyremontowany (to tez jest zabytek??)
Jutro wrzuce fotki ;)

Benelli 49x 70cc... Evo.
Malowanie, tuning, serwis

Tytuł:

Pojazd:
Miałem Simsona S51 B1-4 82', Mz etz 150 88' i 250 88' Teraz ostało się tylko Komar 68' i etz 250 82' oraz nie zabytek Gp1-nka na codzień :mrgreen:

Taki tam.. Ciekawy setup.. :D
Obrazek

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Ford Thunderbird 1978r 5,8 Litra ;d

SR Setup:
Top Perfomances due plus 70cc
Wariator Stage6 R/T!
Sprzęgło Stage6 torque control
Gaźnik 17,5 Tec. / tec 21mm
Yasuni C20 / leovince zx
Zapraszam do tematu z sr: http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t=178790

Tytuł:
Zbanowany

Pojazd:
Moja motoryna 88r za 2 latka rejstruje na zabytek. Obrazek

Ostatnio zmieniony 29 lis 2010, 15:45 przez pawlogt102, łącznie zmieniany 2 razy

Tytuł:
Zbanowany

Pojazd:
No to moja kolej ja mam piękną motorynkę romet niestety bez papierów rodzice kupili mi ją jak miałem 6 lat jest u mnie już 10 to od niej zakochałem się w motorach i motorowerach w zeszłe wakacje zrobiłem jej remont i lekki tuninig a mianowicie
-nowy cylek pod 60
-nowy czerwony lakier
-nowy iskrownik
-dorobiłem stelaż do stuntu i jak dotarłem to zaczęła się przygoda na kole

Mam także drugą motorynkę z papierami była kupiona 8 lat temu dla siostry ale ona po upadku bała się na nią wsiąść i miałem 2 na zmianę raz jeździłem moją a raz na siostry w tym roku przez wakacje zdarłem lakier i teraz jest pomarańczowa zrobiona pod orginał nowa linka sprzęgła nowe dętki pływak do gaźnika nowy i nowy pokrowiec i korek od zbiornika (stary się zgubił)

Mam też WSK 125 niestety na wiosnę będzie kupiony nowy silnik bo stary jest złożony z 3 a tłok pękł i nie idzie dokupić a kupiona została za 450zł i ponad rok śmigała była zniszczona i wgl. i z pomocą kolegi stary lakier zdarty i został nałożony nowy kolor też czarny jego v-max po kupnie to ok 90 mierzył dziadek jak jechał za wsk do domu teraz stoi u dobrego kolegi wujka bo u mnie brakło miejsca tzn nie miałem gdzie skutera chować na wiosnę będą generalne porządki i ją dam do siebie.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 8 ]