Witam, zamierzam założyć stronę społecznościową poświęconą skuterom.
Byłoby to coś podobnego do facebooka, wraz z innymi funkcjami.
Jak na razie efekt jest taki:
Kliknij aby zobaczyć. - nick i hasło "demo".Jednak utknąłem i sobie nie poradzę ze względu na przewijanie strony w bok(z czego muszę zrezygnować), dal tego też nowa koncepcja tutaj:
Kliknij tutaj aby zobaczyćkoncepcja jest taka - użytkownik zakłada konto i widzi tylko i wyłącznie informacje, wydarzenia ze swojego województwa(z tymi wydarzeniami się jeszcze zastanowię), ale zdjęcia, filmy itp. tylko i wyłącznie ze swojego województwa. Będzie można dodawać zdjęcia, filmy, wydarzenia, w swoim profilu będzie trzeba opisać swój skuter(tuning), dodać jakiś filmik prezentujący skutera. Co tydzień będzie "Skuter Tygodnia", w którym użytkownik będzie dostawał wirtualną odznakę(w przyszłości być może nawet nagrody).
Można by wymyślać jeszcze inne funkcje(jeżeli macie jakiś pomysł piszcie tutaj).
W przyszłości planuje otworzyć również sklep z częściami, i rabatami dla użytkowników strony.
Nowa koncepcja w załączniku. Piszcie co o tym sądzicie.
Mile widziany lajk na facebooku - pozwoli śledzić Wam co się dzieje na bieżąco z projektem. Dzięki temu również pomożecie mi później w promocji, jak i sam fakt, że jest ktoś dla kogo taka strona by się przydała motywuje mnie:)
Kliknij tutaj aby zobaczyć FANPAGE