Dzisiaj jest 25 lut 2025, 16:45

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 4 ] 
Autor Wiadomość
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Witam

Jutro zamierzam wysłać buty na gwarancje i muszę wypełnić formularz i nie wiem jak go wypełnić, poprostu zaczęła mi się odklejać podeszwa. Jak mam wypełnić ten formularz pomoże ktoś ??

ZGŁOSZENIE REKLAMACYJNE

Sporządzone w dniu............................ w Internetowym Sklepie „xxx”
należącym do:

1.Imię i nazwisko reklamującego ..................................................................................................................
2.Adres:..........................................................................................................................................................
3.Data nabycia towaru: .................................................................................................................................
4.Nazwa towaru: ...........................................................................................................................................
5.Ilość zakwestionowanego towaru: .............................................................................................................
cena jednostkowa detaliczna:.........................................................................................................................
ogólna wartość towaru: .................................................................................................................................
6.Przedłożony dowód sprzedaży:
rachunek nr: .............................................................

7.Dokładne wymienienie wad: ...............................................................................................................................
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

8.Kiedy i w jakich okolicznościach wady stwierdzono: ................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

9. Żądanie reklamującego: .....................................................................................................................

* Sprzedawca ustosunkuje się do sposobu rozpatrzenia reklamacji w ciągu 14 dni , od momentu dostarczenia reklamacji do centrali firmy xxx
w Warszawie. Liczy się data stempla pocztowego w dniu przyjęcia reklamacji przez sprzedawcę.

Zapoznałem się z warunkami serwisu i akceptuję je:

...................................................................
(podpis reklamującego)

Opinia rzeczoznawcy: ....................................................................................................................................................................................................................………………………………………………………………………………………………………………………............................................................................................................................................………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

http://www.polskajazda.pl/Motocykle/Mal ... _F12/84678

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
1-6 to chyba wiesz :D
7 piszesz co sie staooo :D tzn odkleja się podeszwa
8 kiedy ci się to stało
9. naprawa lub wymiana na nowe
ja bym tak wypełnił :D

Obrazek
Obrazek
Obrazek

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
olexy, Jesteś analfabetą? Przecież w każdym pkt masz napisane co trzeba wpisać...

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Życzę powodzenia. Ale pewnie tylko na wys. stracisz.

Osobiście kupiłem buty na allegro za 180. Chodziłem 6 m-c, drugie 6 gram w piłke i do tej pory się trzymają.

Ostatnio zakupiłem za 300zł.
Po dwoch dniach zaczeły się obdzierać.
Wypełniłem na gwarancje.
Nie uznali. Bo?
Nie stosowałem środków konserwujących.
Miałem je pastować niby po dwoch dniach?
Więc może swoje wypastuj xD
Albo nie. Bo powiedzą ze to przez paste. :D

----------------------------------------------
http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t=84360 <- mój aerox ;d

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 4 ]