Dzisiaj jest 24 lut 2025, 21:08

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1 ] 
Autor Wiadomość
Zbanowany
Awatar użytkownika

Pojazd:
Mam duży problem z przeglądarką albo internetem. Miałem Mozille FireFox i po pewnym czasie nie mogłem wejść na żadną stronę, jak wpisywałem adres to pokazało się to:

Cytuj:
Połączenie zostało zresetowane

Połączenie z serwerem zostało zresetowane podczas wczytywania strony.

Witryna może być tymczasowo niedostępna lub zbyt obciążona. Spróbuj ponownie za kilka minut.
Jeśli nie można otworzyć żadnej strony, należy sprawdzić swoje połączenie sieciowe.
Jeśli ten komputer jest chroniony przez zaporę sieciową lub serwer proxy, należy sprawdzić, czy program Firefox jest uprawniony do łączenia się z Internetem.

Ściągnałem sobie Google Chrome i wczoraj to samo:

Cytuj:
Strona internetowa jest niedostępna
Połączenie z serwerem www.google.com zostało przerwane.
Oto kilka propozycji:
Ponownie załaduj tę stronę internetową później.
Sprawdź połączenie internetowe. Ponownie uruchom wszelkie używane routery, modemy i inne urządzenia sieciowe.
Dodaj przeglądarkę Google Chrome jako dozwolony program w ustawieniach zapory sieciowej lub oprogramowania antywirusowego. Jeśli przeglądarka jest już takim programem, usuń ją z listy dozwolonych programów, a następnie dodaj ponownie.
Jeśli korzystasz z serwera proxy, sprawdź jego ustawienia lub skontaktuj się z administratorem sieci, aby upewnić się, że serwer proxy działa. Jeśli uważasz, że nie musisz używać takiego serwera, dostosuj ustawienia serwerów proxy: Wybierz kolejno menu klucza > Opcje > Dla zaawansowanych > Zmień ustawienia serwera proxy > Ustawienia sieci LAN i usuń zaznaczenie pola wyboru „Użyj serwera proxy dla sieci LAN”.
Błąd 101 (net::ERR_CONNECTION_RESET): Połączenie zostało zresetowane.

Teraz siedze na Explorerze, ale coś czuję, że to samo będize z nim? Co to może być i jak to naprawić?!

Są ludzie i parapety, ale niektórzy na tym forum to ludzie-klamki są...

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1 ]