Dzisiaj jest 14 lut 2025, 20:20

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 9 ] 
Autor Wiadomość
*

Pojazd:
Myślę że wielu z nas ,czyli osoby które interesują się motoryzacją a przedewszystkim motocyklami czekało na premierę filmu "Motocykle 3D Jazda na krawędzi", sam spędziłem na szukaniu info czy będzie w białymstoku kilka godzin...i kiedy zawiedziony już stwierdziłem że go nie będzie i że go nie obejrzę go na dużym ekranie odpuszczałem, to wpadłem na pomysł żeby napisać e-mail do heliosa z pytaniem czy być może będzie, i prośbą żeby go wyświetlili gdyby mieli możliwość...zależało mi bardzo bo ściągnąłem go już niecały rok temu i obejrzałem na komputerze i mimo niezgrywających się napisów i jakość i zrobił na mnie wielkie wrażenie, więc nie myśląc długo napisałem maila, wysłałem go w trzy miejsca ,do biura prasowego heliosa, do sekretariatu ,i do heliosa w białymstoku w alfie, mail zawierał co prawda kilka błędów ale wtedy chciałem szybciej dostać odpowiedź i nie zwracałem na to uwagi
Mój mail :
"Witam
Jestem klientem kina helios i mam pytanie odnośnie planowanego repertuaru kin helios w Białymstoku ponieważ od dłuższego czasu czekam na premiere filmu pt : "Motocykle 3D: Jazda na krawędzi" oryginalny tytuł : "Closer to the edge" która ma się odbyć 6 kwietnia 2012 roku ponieważ film ma bardzo dobre opinie i wysokie oceny a w Wielkiej Brytanii gdzie jego premiera odbyła się rok temu miał bardzo dużą oglądalność, i niestety nie znalazłem go w zapowiedziach filmowych na stronie www.heliosnet.pl. Dlatego kieruje do państwa zapytanie czy film będzie wyświetlany w kinach helios czy niestety nie ?. A także kieruje gorącą prośbę w imieniu swoim oraz swoich kolegów którzy także z niecierpliwoscią oczekują na ten film, aby w miare możliwośći film był wyświetlany w kinach helios ponieważ myślę że w polce także widownia nie zawiedzie i chętnie przyjdzie obejrzeć ten film co także kinom przyniosłoby zysk . z poważaniem ...."
I odpowiedź biura prasowego :
"Witam,
Film "Motocykle 3D: Jazda na krawędzi" wprowadzany jest na rynek polski przez niewielkiego dystrybutora, który zwykł pracować z kinami tradycyjnymi, a swoje filmy wprowadza w bardzo ograniczonej liczbie kopii - stąd też brak filmu w naszej regularnej ofercie repertuarowej.
Jesteśmy jednak w trakcie ustalania z dystrybutorem seansu eventowego, który miałby się odbyć w kinie HELIOS (Galeria Alfa) w Białymstoku. Na ten moment najbardziej prawdopodobna data pokazu to 16.04. [poniedziałek].

Kiedy tylko szczegóły pokazu zostaną ustalone ostatecznie - prześlę do Pana pełną informację, która również niezwłocznie pojawi się na stronie internetowej naszego kina.

Gdyby miał Pan jeszcze jakieś pytania dotyczące repertuaru kin HELIOS w Białymstoku - bardzo proszę o kontakt mailowy. Z chęcią udzielę Panu odpowiedzi i postaram się rozwiać wszelkie wątpliwości.

Pozdrawiam serdecznie"
oraz kina w białymstoku:
"Witam,
Jak pan słusznie zauważył, nie mamy tego filmu w zapowiedziach.
Mail mnie jednak poruszył. Po kilku telefonach udało mi się coś ustalić i jest Pan pierwsza osobą, która się o tym dowiaduje.
Zorganizujemy specjalny pokaz tego filmu 16.04 wieczorem.
Na pewno będą zniżki dla posiadaczy prawa jazdy kategorii A ;-)
Szczegóły niebawem na naszej stronie i w lokalnych mediach.
Dzięki za pomysł.
Do zobaczenia zatem!"
Nie wiem jak wy ale ja naprawdę nie mogę sie już doczekać bo film godny polecenia dlatego mam nadzieję że wszyscy z białegostoku i okolic przyjadą obejrzeć film i może osobiście się poznać z forumowiczami, jak będe wiedział dokładną pewną date i godzine to od razu zamieszczę na forum

Ostatnio zmieniony 04 kwie 2012, 7:39 przez jaq1996, łącznie zmieniany 2 razy

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
*

Pojazd:
Na dobry pomysł wpadłeś z tym e-mailem do Heliosa. Sam jestem z Białegostoku i może wpadnę obejrzeć seans.

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Varadero 07, Sr 02, Fabia
Good idea ;)

>>Obejrzyj moją Apke <<
http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t=326386

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
wow. nie wiedziałem że w tych czasach głupim e-mailem można coś zdziałać . Brawo :evil: :cool:

Obrazek

Ostatnio zmieniony 03 kwie 2012, 18:55 przez marcinek, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Ciekawe czy tylko w Białymstoku , czy w całej polsce .
Bo jakby było w Sosnowcu, to też bym poszedł .

Tytuł:
*

Pojazd:
Szczerze mówiąc też wątpiłem bardzo że to cokolwiek da i ma jakikolwiek sens ale stwierdziłem że nic nie stracę prócz kilku minut na napisanie maila i puściłem.

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Mam na kompie juz dawno:D ale do kina pojde u nas 6 kwietnia;D Film dokumentalny a;le za to wy**bany w kosmos

Obrazek
http://www.forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t=142770
http://www.youtube.com/watch?v=RlJe_jZ0 ... ideo_title

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
SuzKamo pisze:
u nas 6 kwietnia

w multikinie/cinema city ?

Obrazek

Tytuł:
*

Pojazd:
16.04 -potwierdzone heliosa alfa ma być na 100%, tylko godzina jeszcze nie podana, ale to mają na stronie podać niedługo.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 9 ]