Dzisiaj jest 11 lut 2025, 8:54

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1 ] 
Autor Wiadomość
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
no więc tak wszystko smigało okej wrzucalem pliki i telefon smigał. ale dzisiaj wrzuciłem kilka plików i w dziwny sposób co jakis czas mi ubywało plików zdjecia muzyka.... aż wkoncu przestalo czytać pliki z karty pamieci. wiec podłączyłem pod komputer zeby odzyskac pliki ale niestety wszystkie foldery pozmienialy sie w skróty i nie mam dostepu. Sformatowałem karte wszystko niby wrócilo do normy wrzucilem pliki sprawdzam w tel i znowu nic... podłańczam pod komputer i znowu foldery pozamienialy sie w skróty. zrobilem hard reset ale to nic nie pomaga. Zdjecia które zrobie aparatem na telefonie sa widoczne dopóki nie podłacze na usb po podłączeniu dzieje sie to co wczesniej.. wszystko znika. jedynie jak wrzuce pliki prosto na karte nie do folderu to nie znikną. co może być miał ktoś taki problem ? wiem że chaotycznie napisane jakies pytanie dodatkowe pisać :D dziekuje za kazda probe pomocy :D

Yamaha JoG next zone

1000-konne wolnossące biturbo, dolnozaworowe-dohc, rzędowe-v8 na gażniku wielopunktowym z cykatorem na bulgotnicy

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1 ]