* |
|
Pojazd: Yamaha Jog/Aprilia Rs
|
Witam,
Nazywam się Kuba i pochodzę z Tomaszowa Lubelskiego, mieszkam za granicą od 12 lat także z góry przepraszam za błędy ortograficzne. Od jakiegoś czasu prowadzę kanał na Youtubie pod tytułem ''MotoLTM''. Jest to kanał z Moto Vlogami, Onboardami i tego typu rzeczami. Następny filmik jaki chciałbym zaprezentować to będzie filmik z życia motocyklisty. Aczkolwiek, najpierw staram się ułożyć krótki plan. Z tego miejsca chciałbym każdego zaprosić na mój fanpage na facebook'u oraz kanał na Youtubie, na którym można ujrzeć już parę filmików.
Chętnię przyjmuję krytykę, nie jestem osobą która zacznie olewać bądź wkurzać się jeśli ktoś mi zwróci uwagę, od tego jest ten temat żeby ją zwrócić!
Parę punktów wartch uwagi: 1) Z góry mówię o co chodzi w tych 'Lkach' na szybie oraz pod rejestracją. Jako iż brakuje mi roku do 18stku muszę posiadać takie tabliczki, oznaczają one Learner czyli Uczeń. Do 18stego roku życia są obowiązkowe. Brak tabliczek = 3pkt karne za każdą sztuke, brak dwóch = 6 pkt.
2) Wiem że kamerka jest na filmikach za nisko, ale mam na nią haka i zrobiłem tak że w następnych filmikach powinno być okej!
3) Czasami jak każdy z was potrafię popełnić błąd na drodzę, nie jest to jakiś byk ale przykładowo wyprzedzanie na ciągłej itp, staram się tego unikać gdyż wiem jacy kierowcy potrafią być wobec nas ''Motocyklistów'' jak widzą że popełniamy błędy. ;)
4) Jestem jeszcze młody także prosiłbym czasami o wyrozumiałość.
5) Tak, po Aprilii będzie inna maszyna, z moich planów będzie to chyba Cbrka.
6) Czasami się jąkam, przepraszam z góry ;)
Wkrótce planuje zrobić konkursy, będą to takie mini drobiazgowe typu naklejki ew. Koszulka. Wszystko z czasem się zrobi, ale teraz potrzebuję waszej pomocy! Niezręcznie mi jest tak was ''Namawiać'' ale chciałbymwas poprosić żebyście pomogli mi się rozreklamować. Wiele fp na facebooku reklamuje od 1k wzwyż, dlatego trudno mi się wybić.
Wiele osób może uważać że to kpina co teraz napisałem i że wymuszam lajki czy coś, ale wcale tak nie jest. Myślę że dużo osób chciałoby zobaczyć jak naprawdę Anglia wygląda, czy tak jak myśleliście? Nagrywam SJ4000, przed wakacjami mam plan kupić Gopro 4 Black i wtedy zacznę nagrywać vlogi z jazdą, bo do tego kamerki nie mogę przyczepić mikrofonu ale... Mogę nagrywać motovlogi w miejscu statycznym, także nie ma z tym problemu. Z tych motovlogów będzie można coś wywnioskować, niekoniecznie się z tym zgadzać ale może one w czymś komuś pomogą? Może nad wyborem pierwszego motoroweru?
Aprilia to nie jest mój pierwszy motocykl, poprzednio była Jawka, Komarek, Mztka i Simson, a od 3 lat jestem jeszcze posiadaczem Yamahy Jog, jest to świetny skuterek ale jednak Aprilią mi się jeździ najlepiej.
No dobra, nie będę was zanudzał. Ponownie powtórzę, zapraszam do dzielenia się z krytyką gdyż krytyka to jest rzecz święta za którą się nie obrażę!
Dziękuję i Lewa
https://www.facebook.com/MotoLTM
https://www.youtube.com/channel/UC_hxOR ... m_iDdqkXlg
|
|