Dzisiaj jest 08 lut 2025, 5:54

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 7 ] 
Autor Wiadomość
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Witam , miałbym pytanie mam Keeway ry8 rok 2008 i przebieg 3700 , i chciałbym zamówić cylinder stage6 street race i czy musiałbym wymienić łożyska ? i się zastanawiam nad Stage 6 i Airsal t6 lub jeszcze nad Power force, nie wymieniając wału lub łożysk i mieć tą dobrą moc .. Dziękuję z góry :wink:

Zatarty malossi sport na sell cena do nego pisac na gg 2879422

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Jak chcesz aby wszystko chodzilo gucio to lepiej zmien wpierw wał i lozyska BEZPIECZENSTWO NAJWAZNIEJSZE

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
flyboy3 , ale o to chodzi ze nie chciałbym wymieniać bo jeszcze w dobrym stanie jest mój kolega wstawił malossi sport jak miał 7k przebiegu i lata caly czas a do tego ma wario sprzegło i wszystko wymienione prócz wału i łożysk a ma on keeway huricane i chyba juz z 13k :| :|

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
flyboy3 pisze:
Jak chcesz aby wszystko chodzilo gucio to lepiej zmien wpierw wał i lozyska BEZPIECZENSTWO NAJWAZNIEJSZE
Koleś właśnie nie chce wymieniać wąłu i łożysk i się pyta ... ja myślę że PF podejdzie normalnie w końu przebieg nie jest duży... :roll:

daniel993 pisze:
Optyka jest napisane ze bedzie jakies graffiti na nim :D Jakis napis typu kur*a ale tak ladnie napisane czy cos takiego.

nie no spoko.

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
siewkamhr, A airsal nie ? nie wiem co wybrac bo chciałbym dobrą moc a airsal aluminium sie mniej grzeje niż żeliwny , ale znowu street race mocniejszy ale nie na moją serie a powerforce dobry ale nie wiem czy airsal nie lepszy boże ale zamotany jestem :shock:

Ostatnio zmieniony 19 sie 2010, 20:01 przez Szczepan_Ry8, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Szczepan_Ry8 pisze:
siewkamhr, A airsal nie ? nie wiem co wybrac bo chciałbym dobrą moc a airsal aluminium sie mniej grzeje niż żeliwny , ale znowu street race mocniejszy ale nie na moją serie a powerforce dobry ale nie wiem czy airsal nie lepszy boże ale zamotany jestem :shock:
Ja już się wypowiedziałem Tobię na gg , czekamy na dalsze odpowiedzi :roll:

daniel993 pisze:
Optyka jest napisane ze bedzie jakies graffiti na nim :D Jakis napis typu kur*a ale tak ladnie napisane czy cos takiego.

nie no spoko.

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Streetrace mocniejszy ? O_o z tego co wiem streetrace ma od 8 do 10 koni. A Airsal ma 12 sam jestem jego posiadaczem od kilku dni i powiem, że kręci takie obroty przy których seryjny wał pewnie by się urwał. On ma jeden pierścień więc się ładnie kręci. U mnie z Yasuni C20 i gaźnikiem 17.5 przy 40 na koło idzie. Wybrałem aluminium też z tego powodu, iż trzeba docierać połowe tego co żeliwo i do Cylindrów aluminiowych z powłoką nicasilową zalecana jest kontrowersyjna metoda docierania, czyli nie głaskanie manetki tylko jej odkręcianie z głową oczywiście. Ostateczny wybór należy do Ciebie. Airsal mocniejszy, ale obawiam się iż wał nie da rady gdyż Airsal to już jest klasa Mid-race a niektórzy nawet mówią Racing bo ma dzielony kanał wydechowy jak MHR Replica czy Hebo Mantson Replica.

Ostatnio zmieniony 20 sie 2010, 9:54 przez Adz@r, łącznie zmieniany 1 raz

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 7 ]