Dzisiaj jest 09 lut 2025, 7:18

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 6 ] 
Autor Wiadomość
*

Pojazd:
Kasa dla każdego !!!
Pieniądze dla Ciebie! Potrzebujesz pieniędzy szybko dużo i bez wysiłku mam coś dla Ciebie Nie musisz nawet mieć ukończone 18 lat żeby wejść w ten biznes, wystarczy 13 (tyle trzeba mieć, aby założyć konto bankowe)! Przeczytaj wszystko dokładnie i dołącz do nas ,a na pewno nie pożałujesz!
Przeczytaj!!
Poświęcając 10 minut DZIENNIE Zarób Parę tysięcy zł w miesiąc!!! Ta strona zarobi dla Ciebie 15000 zł!!! Zamykając ją "wyrzucasz" 15000 zł. Przeczytaj tę stronę do końca, a gwarantuję, że nie pożałujesz!!! Nie zmarnuj swojej szansy!!! Nie przejmuj się, że tekst jest trochę długi! Warto przeczytać!!! To nie żaden żart!!!
Nie wierzysz? To oczywiste, kto da tysiące zł za nic? A jednak. Po pierwsze nie za nic, bo wkład wynosi 5 zł po drugie potrzebujesz troszkę pracy, dosłownie 20 - 30 minut jednorazowo (np. dziś albo jutro!). Zarobisz jak każdy, kto bierze w tym udział.

Jeśli zdecydujesz się na pracę z nami :

1 krok:
-Widzisz poniżej konto wpłać 5 zł na to konto

2krok-
Gdy już przelałeś 5 zł na konto znajdujące się na poniżej, następną rzeczą, którą musisz zrobić, to zrobić kopię tej strony (tekstu na niej zawartego), później konto skasuj, i dopisz numer swojego konta. Robisz to wszystko po to, by wysłać ten cały tekst ponownie (korzystając z twojej książki mailowej albo reklamować na swojej stronie WWW - tak jak ja zrobiłem) do np. 40 osób (zapamiętaj, że 40 osób to dobra liczba do wzbogacenia się, ale możesz zareklamować to w darmowy sposób w Internecie, przez co więcej ludzi to zobaczy i możesz więcej zarobić!!!

Nr konta: 69 1540 1144 3015 6413 5555 0003 BOŚ

PAMIĘTAJ!!! Wpłać 5 zł na konto i jako nazwę odbiorcy wpisz "xxx" ze względu na ochronę danych, a jeżeli dobrze przepiszesz numer konta, to pieniądze i tak dojdą!!!

Trochę ponad miesiąc temu wpłaciłem 5zł, propaguję to przez tą stronę i inne serwisy ogłoszeniowe, e-mail, fora, bloga...i stwierdzam, że to na prawdę działa!!! Na moim koncie codziennie po kilka, kilkanaście 5-cio złotówek:))) Jestem super pozytywnie tym zaskoczony.:)) Gorąco zachęcam! Ryzyka zero.
kilkanaście 5-cio złotówek:))) Jestem super pozytywnie tym zaskoczony.:)) Gorąco zachęcam! Ryzyka zero.

Uwaga!!!

Osoby które będą oszukiwały tzn. nie wpłacały 5 złotych , a wpisywały swoje numery kont będą ujawnione!
Bardzo proszę podejść do sprawy poważnie i uczciwie , w końcu 5 zł. to żaden majątek, a w zamian można naprawdę wiele zyskać! Gdyby każdy kto czyta to ogłoszenie wpłacił w/w kwotę to rezultat jest prosty do obliczenia, będzie szczęśliwym posiadaczem pokaźnej sumki. Miłej zabawy.

Uczciwość to sens tej zabawy!

P.S Ja wysłałem 5zł jakieś 2 tygodnie temu i zarobiłem około 100 zł. Może nie są to i jakieś tysiące jak obiecują, ale zawsze coś. Poza tym im więcej ludzi weźmie w tym udział tym więcej będzie można zarobić.

Ostatnio zmieniony 19 paź 2010, 12:32 przez maciek0996, łącznie zmieniany 1 raz

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

Pojazd: Kymco Vitality LC
Też lubię frytki.

Elektronika do skutera i nie tylko: http://ficu.eu/

NAPRAWIĘ/KUPIĘ uszkodzone liczniki/termometry typu KOSO/S6.

Tytuł:
*

Pojazd:
Piramidka :) A piramidki w PL nie są legalne :) Na forum nie można propagować rzeczy nielegalnych :) Do kosza ? :)

MotoRoxik pisze:
dzięki wielkie PenerCargo, widze że bardzo pomagasz na forum i za to cię cenie:wink:

Zajrzyj i oceń moje Rieju

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
maciek0996, i sie obudziłeś ?

http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?p ... fc3#316335
Obrazek

SPRZEDAM !!
http://allegro.pl/piaggio-nrg-mc2-nie-s ... 95426.html

Tytuł:
*

Pojazd:
nawet nie wiedziałem że nie legalne... no to do kosza : (.

Tytuł:
*

Pojazd:
Znaczy wiesz, w sumie to jest fajna opcja, ale musisz znaleźć taki patent, by ludzie wysyłali do Ciebie 2x więcej kasy, a ty wysyłasz wtedy połowe kasy - napewno ktoś na szczycie tak robi, bo to jest obrót pieniędzmi których faktycznie nie mamy - i ktoś zawsze 'straci' pieniądz byś ty go dostał i tak w kółko.

MotoRoxik pisze:
dzięki wielkie PenerCargo, widze że bardzo pomagasz na forum i za to cię cenie:wink:

Zajrzyj i oceń moje Rieju

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 6 ]