Kasa dla każdego !!!
Pieniądze dla Ciebie! Potrzebujesz pieniędzy szybko dużo i bez wysiłku mam coś dla Ciebie Nie musisz nawet mieć ukończone 18 lat żeby wejść w ten biznes, wystarczy 13 (tyle trzeba mieć, aby założyć konto bankowe)! Przeczytaj wszystko dokładnie i dołącz do nas ,a na pewno nie pożałujesz!
Przeczytaj!!
Poświęcając 10 minut DZIENNIE Zarób Parę tysięcy zł w miesiąc!!! Ta strona zarobi dla Ciebie 15000 zł!!! Zamykając ją "wyrzucasz" 15000 zł. Przeczytaj tę stronę do końca, a gwarantuję, że nie pożałujesz!!! Nie zmarnuj swojej szansy!!! Nie przejmuj się, że tekst jest trochę długi! Warto przeczytać!!! To nie żaden żart!!!
Nie wierzysz? To oczywiste, kto da tysiące zł za nic? A jednak. Po pierwsze nie za nic, bo wkład wynosi 5 zł po drugie potrzebujesz troszkę pracy, dosłownie 20 - 30 minut jednorazowo (np. dziś albo jutro!). Zarobisz jak każdy, kto bierze w tym udział.
Jeśli zdecydujesz się na pracę z nami :
1 krok:
-Widzisz poniżej konto wpłać 5 zł na to konto
2krok-
Gdy już przelałeś 5 zł na konto znajdujące się na poniżej, następną rzeczą, którą musisz zrobić, to zrobić kopię tej strony (tekstu na niej zawartego), później konto skasuj, i dopisz numer swojego konta. Robisz to wszystko po to, by wysłać ten cały tekst ponownie (korzystając z twojej książki mailowej albo reklamować na swojej stronie WWW - tak jak ja zrobiłem) do np. 40 osób (zapamiętaj, że 40 osób to dobra liczba do wzbogacenia się, ale możesz zareklamować to w darmowy sposób w Internecie, przez co więcej ludzi to zobaczy i możesz więcej zarobić!!!
Nr konta: 69 1540 1144 3015 6413 5555 0003 BOŚ
PAMIĘTAJ!!! Wpłać 5 zł na konto i jako nazwę odbiorcy wpisz "xxx" ze względu na ochronę danych, a jeżeli dobrze przepiszesz numer konta, to pieniądze i tak dojdą!!!
Trochę ponad miesiąc temu wpłaciłem 5zł, propaguję to przez tą stronę i inne serwisy ogłoszeniowe, e-mail, fora, bloga...i stwierdzam, że to na prawdę działa!!! Na moim koncie codziennie po kilka, kilkanaście 5-cio złotówek:))) Jestem super pozytywnie tym zaskoczony.
![:)](https://forum.mieloch.pl/images/smilies/icon_smile.gif)
) Gorąco zachęcam! Ryzyka zero.
kilkanaście 5-cio złotówek:))) Jestem super pozytywnie tym zaskoczony.
![:)](https://forum.mieloch.pl/images/smilies/icon_smile.gif)
) Gorąco zachęcam! Ryzyka zero.
Uwaga!!!
Osoby które będą oszukiwały tzn. nie wpłacały 5 złotych , a wpisywały swoje numery kont będą ujawnione!
Bardzo proszę podejść do sprawy poważnie i uczciwie , w końcu 5 zł. to żaden majątek, a w zamian można naprawdę wiele zyskać! Gdyby każdy kto czyta to ogłoszenie wpłacił w/w kwotę to rezultat jest prosty do obliczenia, będzie szczęśliwym posiadaczem pokaźnej sumki. Miłej zabawy.
Uczciwość to sens tej zabawy!
P.S Ja wysłałem 5zł jakieś 2 tygodnie temu i zarobiłem około 100 zł. Może nie są to i jakieś tysiące jak obiecują, ale zawsze coś. Poza tym im więcej ludzi weźmie w tym udział tym więcej będzie można zarobić.