Dzisiaj jest 01 lis 2024, 3:24

Strefa czasowa UTC+1godz.

Forum zablokowane Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 5 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: PEUGEOT XPS
*

Pojazd:
Witam wszystkich motocyklistów :grin: Zadam wam pare pytań bo mam dylemata:
1-Mam zablokowanego Xps gdzie są blokady oprócz tłumika i dyfuzora bo kupuje nowy sportowy oto i on:
http://moto.allegro.pl/item512602390_co ... 6_tzr.html
I ja mam pytanie i czy on mi coś da :?: :?: :?:
2-Ile oleju nalać do lag PAIOLI :?: :?: :?:
3-Czy warto kupić taki gażnik będzie rużnica:
http://moto.allegro.pl/item510998357_ga ... 6_tzr.html
Czy lepiej taki????
http://sklep.mieloch.pl/product_info.ph ... adf5cd6ee7
Czy w ogóle nie kupować gaznika jak mówicie doradzcie bo ja chcem zeby szedł tak więcej niz te 80km/h doradzcie jak mu podkręcić moc
Bardzo proszę o odpowiedz Będe bardzo wdzięczny o odpowiedz jak ja bende w stanie totez odpowiem na pytania wasze

SPRZEDAM Simsona

Damian Kurek

Ostatnio zmieniony 28 gru 2008, 15:38 przez Damian13kp, łącznie zmieniany 1 raz

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
*

Pojazd:
Hej witaj tak na wstępie poprawiaj drugim razem błędy ortograficzne :). Ahmm przejdę obrazu do tematu widzę że strefie tuningu raczej ciemność w głowie :D wiec zastanów się czy na pewno chcesz się za to zabierać. No tak tłumik możesz kupić bo się opłaca i da coś tam tych upragnionych Koni... Co do gaźnika to sprzeczna sprawa bo na seryjnym silniku montują w tych nowszych do AM6 gaźniki o przelocie 16 mm wiec nie jestem pewien ale 17.5mm by był też dobry.. w moim XPSie mam gaźniczek że tak powiem 12 mm i jestem zadowolony a jest z roku 2004. Do lag wlewasz 270 ml oleju

Edit:

Ahmm a co do mocy to największym kluczem do sukcesu jest regulacja :)

Tytuł:
*

Pojazd:
Aha dzięki za odpowiedz ale wiesz może gdzie są w tych silnikach (minarelli am6) blokady bo kruciec ssący w stronę membrany mam taki żwężony dziura jak kciuk ale duzo mniejszy i kolego opłaca się stozek ja po terenie nie jeżdzę ale w każdą pogodę i jaka dyszę polecisz do tego tłumika i membrany nowej bo kupię zaby tak poleciał gdzieś 90km/h

Damian Kurek

Tytuł:
*

Pojazd:
Eh a błędy dalej są jak były nie starasz się kolego. Osobiście nie polecam stożka bo on jest dopiero opłacalny przy poważnym tuningu z filtr który ma Xps w standardzie w zupełności starczy do takiego tuningu. Co do dyszy nie mogę ci powiedzieć dokładnie ponieważ to jest nie wykonalne regulacja skutera to metoda prób i błędów bez specjalistycznego sprzętu do regulacji, Ale jak już to zacznij od dyszy 80. Pozdrawiam

Edit: Ahm zupełnie bym zapomniał zmień przednia zębatkę na 12-13 zębów to się przyda

Peugeot Xps <3

Tytuł:
*

Pojazd:
Aha dzięki ale co masz na myśli zębatkę przednią bo ja jaki liczyłem to mi wyszło 16 albo i 17 a to masz na myśli ze jak będzie mniejsza to będzie szybszy...???
Kolego i jeszcze jedno jak piszę do ciebie na gg to nie odpisujesz po co mamy tu zawalać temat lepiej popisać na gg ale i teraz na mielochu czekam na odpowiedz prosze szybko bo juz zamamawiam ten tłumik i co dobrze będzie szedł na nim????

Damian Kurek

Forum zablokowane Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 5 ]