Dzisiaj jest 01 lis 2024, 5:26

Strefa czasowa UTC+1godz.

Forum zablokowane Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 1 ] 
Autor Wiadomość
*

Pojazd:
mam problem z gilera dna z rocznika 2003 mianowicie skuter nie maja juz zadnych blokad jedzie max 65 a jak dobrze pujdzie to 70 mialem wszystko seryjne (tlumik wario etc) zakupilem ostatnio sprzeglo rms race i wario hebo ng dalem 4.9g rolki skuter dostal troche lepsze przyspieszenie ale nadal ciagnie max 65 przypominam ze wydech mam jeszcze seryjny a kupuje nowy w poniedzialek czy to mozliwe ze wydech moze byc juz zjarany (przebieg 15tys) i zabiera mi te licznikowe 20 km/h ? czy mam za lekkie rolki jak na serynjy wydech? a i jeszcze nie wymienilem sprezyny bo gorzej jechal z ta czarna dolaczona do zestawu.i jeszcze jest taka sprawa gdy zakladalem wario hebo dostalem do niego taki gruby pierscien i tulejke to wymienielem obie czesci ale wtedy przeciw talerz zachaczał o rozrusznik to podlozylem oba te pierscienie te co chodza jeszcze przed wariator i jest lepiej ale jak jade to z czasem odkreca mi sie sruba ktoa trzyma wariator;/:( prosil bym o pomoc zwiazany z moim problemem ...dziekuje

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Forum zablokowane Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 1 ]