Dzisiaj jest 07 lis 2024, 0:41

Strefa czasowa UTC+1godz.

Forum zablokowane Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 5 ] 
Autor Wiadomość
*

Pojazd:
Witam, od około 2 dni jestem posiadaczem Aprili SX no i jak to motorek z ubezpieczalni (prawdopodobnie) miał lekką glebe plastiki wszystkie całe nie zrysowane jedynie brak dołu tego "lwa" co jest na boku Zacznę od moich problemów: Lewa laga cieknie , jest chyba skrzywiona półka bo ściąga ją na prawo i robi 2 ślady (rama wygląda na prostą a wątpię że wahacz jest krzywy, z braku wiedzy że nie ma zbiorniczka na płyn jeździłem nią chwile (tłoka nie chwyciło na szczęście, jedynie nie wkrecala sie na obroty na wolnych chodziła, po tym jak to zauważyłem od razu zgasiłem moto, w wężach był płyn.) Nie ma licznika jest rozwalony na alledrogo koszt takiego to 450 zl... Więc wole jakiś koso kupić coś w tym stylu. Pytanie o wydech... Od czego pasuje? Słyszałem że od Gilery smt jeszcze z silnikiem EBS i od Sendy drd racing od 06 , wie ktoś może? Co polecacie zrobić? Rozumiem że lagi jeśli są delikatnie skrzywione można prostować, jeśli nie i tak ich nie ma... Co do wyglądu kupić jakąś specjalną okleine czy oryginalne naklejki? Zdjęć nie zrobie bo jest rozebrana narazie. Dzięki i pozdrawiam.

ObrazekPiszę poprawnie po polsku.

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Sprawdź czy masz prosto ustawione tylne koło. Ramę ciężko w tych motorkach skrzywić. Zawieszenie zawsze możesz kupić od innego moto, byle pasowało mocowanie do półki i ośka weszła.

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
kamilczan, Lagi zawsze można wyprostować.Półki będziesz miał proste.One się gną wtedy gdy jest poważniejszy dzwon.Sprawdź czy koło masz proste z przodu.

Obrazek Piszę poprawnie.

Tytuł:
*

Pojazd:
Jeśli jest coś krzywe to bankowo lagi, bo wjechal w auto lewa strona i podejzewam ze oś się przesuneła. W skuterku miałem to samo i koszt wypostowania to 150 zl z regeneracją lag. Więc chyba je wyprostuje gołym okiem nie widać że są krzywe.
@Rama jest od sendy czyli wydech będzie pasował ?

ObrazekPiszę poprawnie po polsku.

Ostatnio zmieniony 04 sie 2012, 11:13 przez kamilczan, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: GSXR 1000 k8 / A4B7
Licznik kup rowerowy jakiś, w tych nowszych SX'ach były silniki derbi więc wydech może pasować.

Forum zablokowane Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 5 ]