Dzisiaj jest 01 sie 2025, 14:20

Strefa czasowa UTC+1godz.

Forum zablokowane Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 4 ] 
Autor Wiadomość
*

Pojazd:
Witam . Mam TZr moj problem jest dosc nietypowy . Mianowicie rozbieralem moje moto z plastikow i chciale wyprostowac zawiasy ktore sa przy ramie :D i musialem je odkrecic a one sa na srube i w ramie jest zakretka:D Odkrecilem srube i wyjalem zaczep i przypadkowo poruszylem moto i zakretka spadla na sam dol ramy , nie wiedzialem jak to przymocowac ten zaczep do ramy bo sama sruba sie nie trzymala , nie wiem jak przymocowac ten zacisk , nie da rady wlozyc reki do ramy co najwyzej palec przez maly otworz ktory jest 12 cm od tego miejsca gdzie sa dziury na srube wiec za daleko na palce , nie wiem jak to zaczepic a to jest wazne bo to jest glowny zaczep plastiku bez tego nie bedzie sie trzymac . myslalem zeby zespawac ale nie mam niczego takiego , macie jakies pomysly?? Probowalem wywiercic wieksza dziure i srube przykrecic . ale nie da rady to jest za twarde sruba zrobila sie gladka xD

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
a sa moze otwory z 2 stron ramy ?? Jesli tak mozesz przciagnac sznurek gdzie posrodku bedzi emagnes ktory chywci ta srubke :P

Obrazek

Ku pamięci [*]
Obrazek

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
jak rama jest metalowa to magnes przyczepi się do ramy. spróbuj może poobracać ramą aż wypadnie

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Pawluk pisze:
jak rama jest metalowa to magnes przyczepi się do ramy. spróbuj może poobracać ramą aż wypadnie

Kit ze sie przyczepi.. Jesli magnes bedzie przywiazany na srodku sznurka to drugim magnesem mozesz go po ramie ciagnac az wyjdzie sznurek z 2 strony a przy okazji zlapie srubke :P

Obrazek

Ku pamięci [*]
Obrazek

Forum zablokowane Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 4 ]