Dzisiaj jest 01 lis 2024, 15:40

Strefa czasowa UTC+1godz.

Forum zablokowane Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 5 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Aprilia RX ;D
Zbanowany
Awatar użytkownika

Pojazd:
Witam oddałem dzisiaj cylinder do szlifu(polini 70) i kupiłem tłok meteora -DObra firma meteor??? chciał bym żeby pochodził ze 2 sezony :roll: Następna sprawa to olej czytałem że do 70 musi być castrol 2t racing no i spoko tylko pytanie gdzie go wlać bo tak od pojemnika na olej idzie jeden wężyk do silnika i zaraz obok idzie linka która porusza się jak dodam gazu :mrgreen: a w gaźniku jest tylko rurka na benzynę (dollerto 21mm) dodam że wolał bym sam robić mieszankę bo nie ufam temu mieszalnikowi ale czy bezpośrednio do śilnika też gdzieś sie leje??? prosił bym o instrukcje jak to dokładnie zrobić :cool: i ostatnie pytanie bo kupiłem go i jeszcze nie odpalałem i nie wiem jak stoi z mocą a chodzi tylko o jazdę w terenie bo nie mam papierów więc waż 65 kg i mam 14 lat :ups: a to mój setup
-gaźnik dollerto 21mm
-wydech gianelli
-zapłon ducati energia (chyba seria)
-cylinder 70 polini
Dziękuje i proszę o szybką odpowiedź

Ostatnio zmieniony 26 kwie 2010, 19:38 przez koza666, łącznie zmieniany 2 razy

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
olej wlewa się Obrazek tu(zdjęcie z google)
moim zdanie w terenie z twoją wagą da rade

Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

Pojazd:
kox Jemu chodzi o olej 2T a nie o skrzynie.

Olej 2T lejesz do dozownika do zbiorniczka a jak chcesz to rób samemu mieszankę a dozownik wymontuj. Jak chcesz żeby w terenie dawało radę to zainwestuj w Yamahe YZ 80/85 lub coś podobnego.

Pozdrawiam

Ostatnio zmieniony 26 kwie 2010, 21:55 przez Konrad324, łącznie zmieniany 2 razy

Tytuł:
Zbanowany
Awatar użytkownika

Pojazd:
Witam chciał bym poprosić o listę wszystkich oleji gdzie lać i gdzie spuszczać, a także w jakich ilościach i jakich firm najlepsze gdyż chce wymienić wszystkie w silniku Dziękuje

Tytuł:

Pojazd:
masz tylko jeden olej w silniku to co ci tu pisac ? spuszczasz go na dole i wlewasz tak jak na zdjeciu , olej do mieszanki z paliwem wlewasz albo do dozownika pod siedzeniem albo samemu robisz mieszankę w baku. Do silnika nie wiem jaki olej a do mieszanki Mobil Półsyntetyk albo Castrol

Forum zablokowane Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 5 ]