Dzisiaj jest 05 lis 2024, 9:39

Strefa czasowa UTC+1godz.

Forum zablokowane Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 2 ] 
Autor Wiadomość
*

Pojazd:
Witam do tej pory zastanawiałem sie co może być z moją paką żę jak wkręcam dysze większą niż 65 sie zalewał aż przyszedł dzień chwały i doszedłem do tego winowajcą okazał sie zaworek membranowy zmieniłem go i cacy :lol: teraz musze jeszcze zrobić kilka rzeczy no i mam w związku z tym kilka pytań:

-1. sprzęgło- nie wysprzękla mi do końca bo gdy zapinam jedynke słychać zgrzyt i szarpnięcie a jak na zamałych obrotach chce wrzucić 2 to musze bardzo mocno nacisnąć wajche od biegów bo sprzęgło sie skleja i teraz tak jakie sprzęgło kupić ??? i czy dam rqade sam to zmienić ??? bo widziałęm sprzęgła nawet za 60 zł ale tam są same te tarczki z okładzinami nie ma tych gładkich aani sprężyn ???

-2. jaka dysza mój setup to cylinder ten chiński bordowy niby 90 ale jak dla mnie to 80 gaźnik dellotro 14 wydech gianelli i pusty filtr powietrza(dopuki czegoś tam nie wykombinuje) na jakich dyszach wy latacie ???? niech każdy sie wypowie bo teraz jak jade to coś go dławi na wyższych obrotach to moze zamała dysza ???

-3. regulacjia gaźnika jak to robić mam samą to śrubke od mieszanki ???

-4. filtr powietza czy mozę być storzkowy ??? bo niekturzy oiszą że do 2t sie nie nadaje ???

Pozdrawiam

Ostatnio zmieniony 24 paź 2010, 16:46 przez martin199, łącznie zmieniany 1 raz

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

Pojazd:
Co do sprzęgła to jak jest zużyty kosz to nawet tarcze za 200 nie pomogą. Zobacz w jakim stanie jest kosz a najlepiej wrzuć jego fotkę.

Stożek jak najbardziej może być jak chcesz. Tylko żeby był jakiś lepszy bo te tanie kurz przepuszczają.

Pozdrawiam

Ostatnio zmieniony 24 paź 2010, 21:23 przez Konrad324, łącznie zmieniany 1 raz

Forum zablokowane Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 2 ]