Dzisiaj jest 24 lis 2024, 5:26

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 8 ] 
Autor Wiadomość
*

Pojazd:
Witam mam Cylinder stage6 racing mk2 chce stuntować mam wydech yasuni c20 i kupuje za 50zł wydech technicgas next r specjalnie do stuntu ale zastanawiam sie czy go kupić ? bo chciał bym wydech jednocześnie do stuntu i żeby wykorzystywał moc cylindra a na technicgas nie wykorzystam 100% mocy ;d
Może to nawet dobrze z tym technicgasem ??? Bo Cylek sie nie zajedzie szybko ?

Ostatnio zmieniony 28 lis 2012, 23:30 przez rudyrudy1996, łącznie zmieniany 1 raz

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Mam nadzieję że nie początkujesz stuntu na racingu xd zabijesz się xd nie no przesadzam poobijasz się mocno :D , A next-r i racing wątpie w to , poszukał bym jakiegoś lepszego niskoobrotowego wydechu np Yasuni R bądź For race było by lepiej , tak przynajmniej sądze.

Nie maszyna , lecz technika czyni z ciebie zawodnika ^^

Tytuł:
*

Pojazd:
no0diasz,
To są wydechy długie podczas jazdy na kole będę szorował końcówką po asfalcie a po za tym jestem poczętkującym :D co mam zrobić wywalić cylek 70cc??? nie mam już seri ale *** w to Myślę że kupię tego tachnicgasa kiedyś widziałem aeroxa pod stunt na allegro jeszcze chyba jest malossi mhr replica cylek i do tego wydech seria miał jakiś jeszcze wydech yasuni ale stuntował na seri myślę że coś typu zx i next r będzie idealne ale chcaiem sie was zapytać o zdanie ponieważ chcaiłem wykorzystać większy potencjał cylindra ale trudno dam radę :D Zobaczymy jak to będzie ;D

Tytuł:
*

Pojazd: TKR
jak bym tam latal na c20 ociaz ze jest wysoko obrotwy. Ja mam tkr'a na serii tylko z wydechem giannelli :P i jezdze poczetkujaco i niemam z nim zadnych problemow zerby go np poderwac lub jechac na dystans. Daj mu troche lzejsze rolki i bendzie git ;D

NIEZABIJ SIE xDDDD

peugeot-tkr-black-stage6-racing-mk2-t388277.html

Je*ać roxy i runnerki
najpiękniejsze są trekkerki ^^

Ostatnio zmieniony 29 lis 2012, 8:40 przez KRYSTIANPOCZ, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Miałem dokładnie taki sam set, S6R MKII i Yasuni C20 i nie nadaje się za cholere do stuntu, nie wystawia z niskich tylko musi zakręcić żeby ruszył, ja bym zrezygnował z takiego setupu, chociaż raz przełożyłem do mojego Yasuni Z i ładnie było śmigał bardziej od dołu ale jeżeli stunt to seria, sport albo jakiś midrace który ma dobry moment wg mnie najlepszy hebo manston replika, sam na nim teraz jeżdże ;) ale też pięknie było na Polini Sport 70ccm + Leo ZX :) Do stuntu najlepszy sport moim zdaniem ale też dobry jest midrace z dobrym dołem :) Hebo MR jest bardzo elastyczny i pojedzie kraktycznie na wszystkim, ja teraz mam taki set jak Ola Eggan, Hebo Manston Replike 70ccm, Giannelli Reverse itd. ;P

Tytuł:
Zbanowany
Awatar użytkownika

Pojazd:
rudyrudy1996, Wsadż jakiś słabszy cyl i wydech co łapie z niskich.Bo na racingu to lipa,a pozatym musiał byś ciągle temp. pilnować. :wink:

Obrazek Piszę poprawnie po polsku.

Tytuł:
*

Pojazd:
Do tego nie wyrobisz na bene ^^ cylek sport + wydech nisko obrotowy. ;p

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Suzuki Katana
wstaw Leovince RR ;)

Zajrzyj do Katany i skomentuj Click on this photo
Obrazek
Odwdzięczę się tym samym ;)