buniek, Ojoj ty też mnie olśniewasz po prostu . Jak byś mi nie powiedział to bym nie zgadł , że sprężynki te są do sprzęgła Stage6 Torque Control i wiedziałem , że są krótsze , bo takie mam dlatego właśnie podałem mu żeby miękkie kupił, bo będą po prostu jak normalne sprężynki do seryjnego sprzęgła o średniej twardości. Sam Mam takie to wiem... Ty też jak nie wiesz to się nie wypowiadaj . I jego sprężyna dociskowa może nie byc taka dobra , bo mogła już stracic swoje właściwości , nie wiem w jakim jest stanie ta seryjna .
buniek pisze:
Nie wypowiadaj sie jak nie wiesz...Zamiast byc miekkie beda gdzies sredniej twardosci....do tego problemy z zalozeniem
Po pierwsze pomyśl sobie jakie on miał problemy z założeniem tej co ma ,a te by założył spokojnie.
I na lżejszych rolkach dużo lepiej jest podpic skuter!! Jak byś czytał ze zrozumieniem to byś wiedział też, że jego seryjne rolki są już zużyte i musi kupic nowee
Co do sprężyny dociskowej to się zgodzę , że do serii jest najlepsza seryjna , ale jak już kupił
nową to na razie nie ma po co ładowac kasy .
Szyndel, Najlepiej kup sobie ok.2g,1,5g lżejsze rolki od seryjnych . Ja kupiłem w sumie za 15 zł rolki w sklepie , bo wtedy nie miałem za dużo kasy i dobrze się trzymają . Więc nie musisz ładowac kasy w jakieś stage6 rolki. Kup jakieś zwykłe
A co do tej sprężyny dociskowej to niech zostanie za żółta co założyłeś .
Buniek , może i seria dobrze chodzi na seryjnych częściach , ale jak chcesz podbic go na koło to cięzko jest więc trzeba coś powymieniac..