Dzisiaj jest 12 lut 2025, 21:56

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 16 ] 
Autor Wiadomość
*

Pojazd:
witam ,, co sie stanie jezeli kurier np do mnie przyjedzie a mnie w tym czasie nie bedzie bo gdzies wyjechalem czy cos???

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
będzie dzwonił do Ciebie

SUZUKI SV650S- YOSHIMURA POWER
PEUGEOT XP6 CUSTOM
Obrazek

Tytuł:
*

Pojazd:
no to to wiem ale co jest w przypadku kiedy nie mam jak tego odebrac bo jestem gdzies daleko czy cos

Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

Pojazd: BMW E61
Zostawia awizo, ale nie jestem na 100% pewny.

REGULAMIN FORUM ---> viewtopic.php?t=3

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd: vr6
Miałem raz tak że przyjechał kurier jak byłem w szkole i dzwonił do mnie ale jako że nie miałem takiej dużej sumy pieniedzy przy sobie wysłałem go do mojej mamy do pracy. Mówił mi przez telefon że jeśli nie odbiore to musze zgłosic się do siedziby GLS w moim przypadku najblizsza 50km od miejsca zamieszkania :P

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Jeżeli przyjedzie a Ciebie nie będzie to dzwoni no chyba że niema numeru telefonu to zostawia awizo, przyjeżdża w innym terminie i jeżeli nie będzie Cie po raz drugi w domu to paczka idzie do siedziby firmy i jeżeli jej nie odbierzesz po iluś tam dniach to paczka wraca do nadawcy... Najlepiej zadzwonić do kuriera i się umówić w dogodny dla Was termin albo zostawić pieniądze za paczkę u sąsiada ja tak ostatnio zrobiłem nie było żadnych problemów...

Obrazek

Ostatnio zmieniony 14 lut 2011, 22:14 przez BartekNeos, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Raz miałem przypadek że kurier (UPS) byl i nikogo nie zastał a telefonu nie mogłem wtedy odebrać i napisał an awizo że będzię jutro w godzinach 13-15 :D

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Dokładnie tak jak mówi BartekNeos
BartekNeos pisze:
Jeżeli przyjedzie a Ciebie nie będzie to dzwoni no chyba że niema numeru telefonu to zostawia awizo, przyjeżdża w innym terminie i jeżeli nie będzie Cie po raz drugi w domu to paczka idzie do siedziby firmy i jeżeli jej nie odbierzesz po iluś tam dniach to paczka wraca do nadawcy.

Ostatnio zmieniony 19 lut 2011, 11:16 przez Kamil20392, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
**

Pojazd:
No a ja miałem trochę wkurzającą sytuację, gdyż kurier, który u mnie jeździ to taki młody łepek, co wszędzie się mu spieszy. Ostatnio miałem paczkę której nie mogłem odebrać. Kurier dzwonił, lecz nie miałem jak odebrać, iwęc stwierdził, że paczka można jedynie odebrać w siedzibie gls.Paczkę chciałem odebrać 12 dni później, bo wcześniej nie mogłem. Okazało się, że paczka została odesłana do nadawcy- mielocha. Jestem załamany zachowaniem kuriera, który nie powiadomił mnie o możliwości ponownej próby dostarczenia paczki, a ni o tym, że paczka po 11 dniach zostanie odesłana do nadawcy.

Axis racing:
- Airsal 50cc racing
- Malossi Dellorto 17,5mm
- Hebo Air system
- Polini Speed Control
- Polini Speed Bell
- Tec Racing
- Tecnigas next-r
- Widełki od neosa + felga
- Stage6 Sport Pro

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
W moim przypadku stało się tak dwa razy. Za pierwszym razem kurier po prostu przyjechał następnego dnia, a drugim przypadku zostawił awizo, że zjawi się następnego dnia o określonej porze...
Większość renomowanych firm kurierskich (GLS, DHL, DPD, itp.) ma opcję śledzenia paczek na swoich stronach internetowych, tylko trzeba znać numer przesyłki, wtedy wiesz gdzie twoja paczka się znajduje i możesz ją odebrać w danym punkcie...

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Raptor R700 i 80 Cab
Śledzenie paczek dobra rzecz :D

Kurier zawsze do mnie dzwonił. 2 razy jak byłem w szkole. Dzwonił na lekcji, oddzwoniłem na przerwie, przyjechał na następnej przerwie :mrgreen:

razor99 pisze:
muszę prowadzić jedną ręką bo już na obie ręce nie mogę

- Bo?
razor99 pisze:
bo jak waliłem to miałem zgiętą rękę w łokciu oraz w nadgarstku

Obrazek

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Jeśli mam taką sytuacje, że kurier był 2 razy u mojego kolegi z częściami w godzinach kiedy jego nie było w domu i ani nie poinformował ze będzie ani nie poinformował, że był i jeszcze nie zostawił awizo żadnego? Potem dzwoniłem z kolegą do GLS i powiedzieli, że byli 2 razy ale nikogo nie było i zostawili awizo i teraz albo odbiór osobisty albo dopłacić mam żeby mi to dowieźli trzeci raz. W dodatku dzisiaj pod kolegi blokiem widzieliśmy dostawce GLS zawoził komuś paczkę . Nie da się tak z tą firmą kurierską dogadać żeby przywieźli za darmo tą paczkę jeszcze raz? Bo w sumie to dla nich nie powinno robić różnicy, skoro są już na rejonie kolegi to mogliby już się zatrzymać i doręczyć paczkę, co to za problem jest?

Mój Booster http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t ... bk+booster

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Raptor R700 i 80 Cab
Francja1995, To gadaj z nimi a nie z ludźmi na forum? :roll:

razor99 pisze:
muszę prowadzić jedną ręką bo już na obie ręce nie mogę

- Bo?
razor99 pisze:
bo jak waliłem to miałem zgiętą rękę w łokciu oraz w nadgarstku

Obrazek

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
JawoR, myslałem, że może ktoś miał podobną sytuacje i by napisał jak sobie poradził

Mój Booster http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t ... bk+booster

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Kymco ZX & Rieju RRX
Ja mailem 2 nieciekawe sytuacje... kurier GLS ( dla mnie najgorsze gowno jakie jest) Raz wielka paka za ponad 800zl przed swietami ( mial byc to prezent dla mnie czyli mialem otworzyc czy wszystko jest zobaczyc i zamknac) i bylo z tydzien do swiat. No paczka przyszla i mnie nie bylo w domu i rodzicow tez wiec jak kurier przyjechal to rodzice przez tel powiedzieli zeby zostawil u sasiada ( sasiad o tym wiedzial juz ;d, a paka byla za pobraniem) no i podjechal kurier do niego, jakis mlody koles i kurier nie mial wydac no i sasiad mowi ze chwilka poeci do domu po drobne a ten kurier z krzykiem i zaczal klnac ze nie ma kur*wa czasu, ze on ku*wa musi jechac bo mu sie spieszy, ze jak nie to ku*wa ze ja odwiezie i dopiero po nowym roku mozna odebrac. No sasiad mowi ze no poleci ze go 5 sekund nie zbawi a ten dalej w krzyk jak jakis chory i sie drze. Sasiad wkur**ony dal mu ta kase wzial paczke i mu sprawil takie zyczenia swiateczne ze szok :P Druga akcja to byla taka ze jedna paczke ( przelewem placona) za 500zl okolo postawil koles pod furtka.... Mogl awizo zostawic ale nie..... Ja wrocilem 2h potem z sql i zoabczylem. O dziwo nikt jej nie zabral. A potem zadzwonilem i jego wytlumaczenie to "grozny pies" ;/ A ja mam psa co siega mi do piszczela gryzc nei gryzie wgl. jak cos to szczeka i nigdy nikogo nawet obcego nie gryzie wiec tabliczki " dobiegam do furtki w 2 sekundy a ty?" nie mam zalozonej :D

http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t=106106&start=0 ZX <3
http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t=190001RIEJU <3
Obrazek

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Dla kolegi kurier zostawił raz paczkę za 1,5k pod drzwiami ;D Radzę uważać, bo są kurierzy i kurierzy.

Oddałbym wszystkie wersy za jeden Magika
Dla życia, za życia by tym mógł rap oddychać
26 grudnia bro, 2000 rok
I dlatego nienawidzę drugiego dnia Świąt

http://www.forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t=131453

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 16 ]