Witam.
We Wtorek zamówiłem sprzęgło Malossi Fly 107mm. Przed chwilą kurier dostarczył paczkę. Po rozpakowaniu nie jestem pewny, czy dostałem to co zamawiałem. Na aukcji było napisane, że sprzęgło 107 pasuje do Piaggio Typhoon. Na opakowaniu zaś pisze, że pasuje do Piaggio Typhoon 2007->. Mój Typhoon jest z 2003r, tak więc obawiam się czy sprzęgło będzie pasować. Na dodatek na dole, na odwrocie opakowania jest napisane "for vehicles with orginal clutch bell (znaczek średnicy) 105" co po angielsku oznacza, że jest to Do pojazdów z oryginalnym sprzęgłem 105. Postanowiłem wyjaśnić to ze sprzedającym, ale on powiedział mi, że musi pasować do mojego TPH, ponieważ piaggio cały czas robi takie samo sprzęgło, czy jakoś tak.
Moje pytanie brzmi, czy na prawde będzie to pasować, czy też nie, bo towar zawsze mogę zwrócić przed rozpakowaniem. Drugie pytanie brzmi, czy nawet jeśli sprzęgło będzie pasować mogę założyć zamówiony wcześniej dzwon Tec CNC 107?
Chciałbym jeszcze dodać to co teraz doczytałem:
Pasuje do Gilera Typhoon/Typhoon X 2T, czy to oznacza ze pasuje tez do mojego Piaggio TPH?
Ostatnio zmieniony 24 sty 2013, 17:44 przez kamillo_99, łącznie zmieniany 1 raz
|