Dzisiaj jest 04 gru 2024, 18:56

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1 ] 
Autor Wiadomość
*

Pojazd:
Witam forumowiczów. Mam na imię Daniel. Mam do was takie małe pytanie. Zastanawiam się nad kupnem cylindra do mojej srki. Zastanawiałem się nad Polini evo IV generacji albo hebo pata negra, między tymi dwoma i prosiłbym was o pomoc w wyborze dalszych podzespołów jak wał, tłumik i inne. Wszystkie części najlepiej jak by były ze sklepu mieloch. Miałem wcześniej gilere runner 2001r. pierwszy mój skuter w którym zrobiłem tuning na własną rękę nie pytając się żadnej doświadczonej osoby co jak gdzie. Dlatego nie chce zrobić żadnego błędu zwłaszcza że te cylindry co wymieniłem to nie zabawki i nie chce zrobić żadnego głupiego błędu ze coś będzie chodziło nie tak jak potrzeba. Rozumiem że w obu przypadkach będzie trzeba przerabiać kartery jaki to koszt czy może da się zrobić to samemu, słyszałem również ze warto przy takich zestawach zrobić polerke ale nie wiem czy warto dlatego pytam o wszystko co mozliwe. Proszę o pomoc w wyborze podzespołów do tych cylindrów i wasza opinie który lepiej warto kupić i jakie mniej więcej koszta. Na tuning mam do 6000zl jak narazie. Jeżeli koszta będą większe to pieniążki się znajdą. Dzięki i czekam na propozycje.

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1 ]