Dzisiaj jest 25 lut 2025, 9:07

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 4 ] 
Autor Wiadomość
**

Pojazd: BYŁ keeway JEST aerox VR :)
Witam mam takie pytanko , mam aeroxa ale jedyny tuning jaki w nim jest to wydech race replica , stad pytanie o wariator co byscie wybrali :

stage6 sport pro http://shop.mieloch.pl/wariator-stage6-sport-pro,pZ044174.bhtml

czy dołożyć 80zł i kupic to : http://shop.mieloch.pl/wariator-kit-stage6-r-t-oversize,pZ031690.bhtml

ktoś moze miał styczność z tym drugim ? ja miałem doczynienia ze sport pro w keewayu i dał 15km/h bez żadnej regulacji i dosyć dobre przyspieszenie ale nie wiem czy ten drugi da coś wiecej w roxie ? prosze o pomoc dzięki :)

Keeway RY8 perełka :)

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Pojazd: Aprilia sr
Wariator stage6 r/t on jest do do mocnych skuterów np. na klasie racing itd. Wez stage6 sport pro, ja mam i polecam.

**

Pojazd: BYŁ keeway JEST aerox VR :)
wiem ale w seri też podobno by ładnie grał, tylko jest problem z nim bo jest większy i trzeba by zdemontować rozrusznik elektryczny a to nie zabardzo u mnie, więc chyba wezme s6 :) , dzięki wielkie.

Keeway RY8 perełka :)

Awatar użytkownika

Pojazd: BMW Z3; Yamaha Aerox 09
BEpower pisze:
wiem ale w seri też podobno by ładnie grał, tylko jest problem z nim bo jest większy i trzeba by zdemontować rozrusznik elektryczny a to nie zabardzo u mnie, więc chyba wezme s6 , dzięki wielkie.

Oby dwa są s6 :D
Je jednak na Twoim miejscu bym kupił R/T choćby ze względu na to, że w zestawie masz przeciwtalerz, który kosztuje koło 120zł, no i jak byś potem wkładał np. mocniejszy cylek to był bym na nim lepszy efekt. A i r?t ma ceramiczną powłoke, jest więc wytrzymalszy i pasek ma na nim lepszą przyczepność, a wiekszy rozmiar rolek powoduje to, że lepiej skuter bedzie na obroty wchodził niż na Sport Pro. Chociaż osobiście mam s6 Sport Pro z przecwtalerzem s6 CNC i jestem bardzo zadowolony. Przebieg max 500km a wariator jak nowy :D Jak chcesz to mam go na sell za 220zł z przeciwtalerzem s6 CNC (80zł minie kosztował) i rolkami 5g i 5,7g oraz centralką top racing niebieską. Jak cxoś to pisz nas PV
P.S.
Też mam aeroxa :mrgreen:

*Yamaha Aerox* 09'
-_DR Evolution 70,
-_Dellorto 19mm,
-_Zawór membranowy Tec Sport,
-_Stage6 R/T Oversize wariator kit,
-_Stage6 Pro Replica Chrom,
-_Polini for Race 3G,
-_Hebo Manston Wing,
-_Pasek Stage6 Pro,
-_SKF C4 metal.