Witajcie , mam Yamaszke Slider 50'tke z wydechem Yasuni Z Black Carbon , paskiem Kevlar , Wariator Malossi Multivar z rolkami i ślizgami oraz nowy akumulator . Pytanie moje dotyczy gaźnika , czy jeśli wsadzę tam jakiś dellorto 17.5 to czy osiągi się zwiększą i polepszy się dźwięk lub praca silnika ? Bo z tego co wiem do tego gaźnika nie trzeba jeszcze filtrów stożkowych, a z 2 strony czy do obecnego gaźnika (podejrzewam 12-stki) wsadzę filtr stożkowy to jak to będzie miało się sprawować ? Mam również dzwon stage 6 wing cooler lecz nie pasuje i gdyby ktoś był zainteresowany to proszę pisać . Kolejnym problemem jest przyśpieszenie , bo na samym poczatku jak odpali się skuter to rwie jak szalony do v max-a , lecz potem ciągnie dopiero od 60km/h cos takiego , moje pytanie dlaczego tak się robi ? Skuter jest 2T i sprawdzana była kompresja i wszystko było ok. Proszę o pomoc
I jeśli znajdzie się jakaś pierdółka do 150 zł która mogła by wpłynać na poprawę moto to proszę mi powiedzieć co gdzie jak