Dzisiaj jest 07 lut 2025, 0:10

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1 ] 
Autor Wiadomość
*

Pojazd: yamaha tzr 50
Siemka posiadam od niedawna yamahae tzr 50 i czulem ze jej brakuje mocy bo nie chciała nawed krecic . Keęciła max do 5 tys obr. czysciłem gaznik nic, wiec pomyslałem ze moze to byc tlumik zapchamy wiec odkreciłem i widziałem ze cały katalizator jest w oleju . co z tym mam zrobic pomozcie mi mam go wyciąć czy wybebeszyc i czy cos to da . w tlumiku jest duzo nasadu ,więc chciałem to wypalic i troche pomogło tzr jezdzi lepiej ale powyzej 7 tys obrotów juz nie kreci max 8 i dalej nie idzie co to moze być ??. Dodam jeszcze ze po dluzszej jezdzie leciutko kopci sie z tlumika i leci olej a w koncowce sa kropelki wody ??? Tzr pali na dotyk czy ciepła czy zimna kreci na luzie do dziesieciu chwile zastopuje i do 12 kreci ! POMOCY bedę bardzo wdzieczny za pomoc :D Dodam ze jak kupowałem fajnie chodziła a w domu nie chciała kreciła max 5 tys obr na kazdym biegu POMOCY!!!!? :cry: TERAZ gdy odkręciłem tłumik to polał sie olej :/

-- 22 lip 2015, 19:36 --

POMOŻE KTOŚ ????

-- 22 lip 2015, 19:43 --

pomóżcie ja sie nie znam a chce jezdzic dopiero ja ledwo miesiąc mam i szukam przyczyny !

Ostatnio zmieniony 21 lip 2015, 11:57 przez robdk, łącznie zmieniany 1 raz
Regulamin pkt.10

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1 ]