Dzisiaj jest 24 lis 2024, 23:58

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1 ] 
Autor Wiadomość
*

Pojazd: yamaha aerox
A wiec jak w temacie potrzebuje pilnie pomocy z moim roxem jak byście mogli powiedzieć o co chodzi to byl bym bardzo wdzięczny bo ja już wszystkiego próbowałem i nic . A więc rzecz jest w tym ze rox odpala chodzi ładnie ale jeżeli chodzi o jazdę to już nie jest tak kolorowo jak jest zimny to kopa ma niezłego i reakcja na gaz jest błyskawiczna (wyrywa na kolo ) ale jak się za grzeje to ma już miła przez jakieś 5/10 metrów i dopiero łapie to odnosnie ruszania . A teraz druga rzecz jak juz ruszy ma strasznego zrywa ale niestety to tylko przez moment 4/5 sekund i koniec nagle takie ogromny spadek mocy i nie może wkręcić się na wysokie obroty czym to może być spowodowane dodam że np z górki przełamuje taka jak by granice i wpada w te wysokie obroty i wtedy jest miazga .

Setup :
Stage 6 racing mk2 po portingu,
Wał stage6 HPC,
Wydech stage6 pro replika. ,
Gaźnik delorto 19 dusza 80,
Sprzęgło polini speed clutch,
Dzwon wingcooler,
Wariator motofors,
Filtr niestety seria (nie wiem czy to przez to ale dziś na stozku będę próbował )

Proszę niech toś powie co może być nie tak może troszkę miał podobny problem albo taki sam i wie jakie jest rozwiązanie ;)

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1 ]