A wiec jak w temacie potrzebuje pilnie pomocy z moim roxem jak byście mogli powiedzieć o co chodzi to byl bym bardzo wdzięczny bo ja już wszystkiego próbowałem i nic . A więc rzecz jest w tym ze rox odpala chodzi ładnie ale jeżeli chodzi o jazdę to już nie jest tak kolorowo jak jest zimny to kopa ma niezłego i reakcja na gaz jest błyskawiczna (wyrywa na kolo ) ale jak się za grzeje to ma już miła przez jakieś 5/10 metrów i dopiero łapie to odnosnie ruszania . A teraz druga rzecz jak juz ruszy ma strasznego zrywa ale niestety to tylko przez moment 4/5 sekund i koniec nagle takie ogromny spadek mocy i nie może wkręcić się na wysokie obroty czym to może być spowodowane dodam że np z górki przełamuje taka jak by granice i wpada w te wysokie obroty i wtedy jest miazga .
Setup : Stage 6 racing mk2 po portingu, Wał stage6 HPC, Wydech stage6 pro replika. , Gaźnik delorto 19 dusza 80, Sprzęgło polini speed clutch, Dzwon wingcooler, Wariator motofors, Filtr niestety seria (nie wiem czy to przez to ale dziś na stozku będę próbował )
Proszę niech toś powie co może być nie tak może troszkę miał podobny problem albo taki sam i wie jakie jest rozwiązanie ;)
|