Witam , posiadam Malage F12 , wymieniłem w niej Cylinder na Stage 6 , wydech Tecnigas Next R , wariator Hebo NG Pasek Kevlar , Wał Hebo , i mam pytanie bo miałem rolki testowe w kapturkach dałem 3 g rolki , sprężynka sprzęgła malossi zielona +30 , sprzęgło z centalną sprężyną nie ruszane , wymieniłem filtr Powietrza na gąbkowy dostaje o wiele wiecej powietrza lepszy dźwięk ale gdy dodaje gazu jest odrazu moc a jak próbuje jechać to ruszyć bieda jak sie stanie gdzieś w dziurze to nie ma siły wyjechać , gdy jade na drodze 0-20 ledwo co , 20 - 30 zaczyna tak jakby cylinder na maxa dawał moc i pozniej 30 - 50 i wiecej nie jedzie ;/ a testowe wydawało mi się że były 3.1 g ;/ co jest nie tak co mam wymienić jakie dać Rolki ? cięższe czy lżejsze ? mam problem z gaźnikiem żeby wyregulować powietrze do paliwa , tak jakby przy 50 go odcinało albo nie wbijalo na wiekszy bieg , co może być nie tak ? wcześniej przed ruszeniem rolek leciał ok.70 ale powinien itak więcej
Ps. Proszę o pomoc , jeżeli znalazłby się ktoś z Sosnowca Okolic i pomógł wyregulować zapłacę. Nr. Telefonu 698 000 324
|