Dzisiaj jest 24 lis 2024, 21:01

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1 ] 
Autor Wiadomość
**

Pojazd: yamaha aerox
a wiec tak rox wczesniej latał po 105-110 teraz leci tylko 90-95 czasami nawet ma ciężko te 90 wyłapać przerywa co chwile i nie ma sily wiecej wykrecic czy co nie wiem lapie tak jakby odcinke co chwile przerwie ale nie robi buuu ani nic tylko przerwie jedzie dlalej przerwie jedzie dalej

teraz set
streetrace
del 17,5 dysza 78 aut ssanie działa robi sie ciepłe wysówa sie troszke [ile mm sie powino wysówac?]
filtr seria z zwerzka
yasuni r

a wiec tak wczesniej latał [poł roku temu] na dyszy78 z zwerzka itp przylewało palił duzo ale miał moc i nie miał zamulonej manety

teraz dałem filtr bez zwerzki dysz 78 swieca ok ale 90 i zamulona maneta i bardzo cieko odpalał dałem 83 lepiej ale to samo nadal dałem znow 78 i zwerzke no niby ok ale zamulona maneta i 90 i przerywa dałem iglice do gory o 2 zabki teraz swieca wilgotna/mokra i ma buta sporo mocy ale i tak nie wkreca sie idealnie ale juz da rade stuntowac wiec nie jest zle ale nadal 90 i przerywa z rana odpala od kopa a jak sie rozgrzje to za nic musze mu dac gazu i dopiero kopnac i wtedy za 1-3 kopem odpala juz nie mam siły co jest

przylewa jest moc i wmiare reaguje na manete ale i tak ma zamulona jak jest swieca sucha kawa z mlekiem to kastastrofa ciezko odpala zamulona maneta ciezko ma zmiejsa ruszyc i bardzo ciezkie odpalanie czasem ok 5 min kopania by odpalic na

co zrobic wieksza mniejsza dysza dlaczego gdy go przylewa ma moc a gdy swieca robi sie suchawa to zaraz ma zamulona manetke i nie ma tej mocy ?

moze byc to wina cylindra np słabej kompresji i przez to te problemy ze nie da sie wyregulowac

wczesniej tez smigałem na 21 i tez problemy spalanie ogromne moc była troche zamulona maneta ale to tez jak swieca była wilgotna nie było mozna usyskac suchej swiecy

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1 ]