Z góry napiszę, nie wiem czy to wina gaźnika czy naoędu. Set macie w podpisie. Kolega ma w Aeroxie Streetrace, pro replice, gaźnik Teca 19 i Wario Sport Pro. Wsadziłem mu to wszystko oprócz wydechu . Sprężyna S6 Medium i rolki narazie 5.5g. Jedziemy na równo. Jest jakieś 35kg lżejszy, no i jeszcze skuter -10kg. Problem w tym że do 65 jedziemy równo, znaczy ze startu go objeżdżam ale przy 65 już mnie dogania. Jemu wskazówka idzie jak porąbana a mi przy 70 już ledwo rusza. Powoli się rozpędza lekko poza P od MPH. Ten poblem znika jeśli założe nowe Wario i pasek. Wtedy idzie miare równo. Jak tylko się dotrze to ze sobą już dupa. Jak wpiszecie na YT mój nick to dwa ostatnie filmiki to pokazują ( na Malossim Sporcie ). Nie wiem co robić... Pierwsze co to kupie jakiś pasek Dayco lub coś. I może S6 Soft.
Kymco Super 9 LC 04r. Malossi Sport 70 ported by scoot ver. 2 Tłok Meteor (z Polini Sport P/G ringi 1.2mm, squish ~1.3) Tecnigas Triops Arreche 19 (90) Stożek Revo S Type(?) Polini HiSpeed (5.7g) Stage6 Torque Control MK2 (Malossi zielona, springi pom. średnie naciąg full) Malossi Torsion Controller Stage6 WingCooler *22.08.2022 ŻYWY <3*
|