Witam po kupnie nowego sprzegla stage6 sport pro skuter zaczął mi wolniej jezdzic, wczesniej na gps mialem okolo 87 km/h a teraz 70 mi pokazuje. Moze byc to przyczyna sprzegła? Bo jeszcze zacząłem probowac regulowac gaznik wiec moze to tego byc wina ze jest zle wyregulowany?
Set up
Tenigas next-r
stage6sport pro sprzeglo
wario multivar
centralka hebo czarna
sprezynki sprzegla czerowne stage6
rolki4.9 grama
Moze mi ktos powiedziec bo jak czytalem z wytlumaczenia jak wyregulowac gaznik to tam jest sruba mieszanki ? to jest ta z boku czy ta w srodku? Bo moze tutaj sie pomyliem? Gaznik dellorto 12 seria
-- 03 kwie 2017, 21:34 --
https://www.youtube.com/watch?v=2r9e_zlFbTs na tym filmiku jest taki moment startu a poznije wchodzi na jeszcze wyzsze obroty a u mnie takie cos nie wystepuje wgl tylko jakby plynnie do gory? Moze sprezyna za slaba czarna hebo, dac stage 6 medium?
-- 03 kwie 2017, 22:33 --
Dodam ze bylem przed chwila w garazu otowrzylem pokrywe i chcialem sporbowac moze z ta podkladka od mutivara przelozyc ja za wario a nie miedzy przeciw talerz a tuleje.I jezdzi troszke lepiej ale to tez nie jest to. Jak wywalilem kompletnie te podkladke to tylko byl odglos walenia waria wiec tak na pewno nie moze byc.