Dzisiaj jest 22 lis 2024, 21:09

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1 ] 
Autor Wiadomość
*

Pojazd:
A więc tak: jakis tydzień temu zatarł mi sie tłok ( a raczej przytarł chyba smaraowania niedostał bo jako tako doczłapałem sie do domu przerywającym krokiem 45 max) i kilka dni temu wstawiłem nowy tłok z cylindrem i okazało sie ze skuter ma zamało paliwa i jak dodam gazu to gaśnie więc wsadziłem mu dysze 75 i z paliwem git ale seryjny filtr dawał mu zamało powietrza więc zamaontowłąem stożek i skuter na zimnym gaśnie tylko ze przy 30-40 ( niepróbowąłem na większychg prędkosciach bo skuter na dotarciu) i bawiłem sie regulacją ( óżne położenia iglicy śróbka od powietrza i od paliwa) i to prawie nic niepomogło. i wiem że nikt mi konkretnie ale możecie mi pomóc zdiagnozować co moze byc zepsute? co sprawdzić?

Setup: cylek chiński 70, wydech tecnigas next-r, wario s6 sport pro na rolkach 6,5g , sprzęgło z dzwonem naraku na czarnych spręzynkach i zcerwónej dociskówce, i gaźnik dellorto 16mm na dyszy 75, do tego dziś zamontowałem nową świece NGK.

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1 ]