No trochę pracy jest ale i cała zima
Te mocowanie było projektowane przez Stage6 nie wiem o co Wam chodzi
-- 10 lis 2014, 22:43 --
Siema! Byłem w garażu i co? I więcej jeździłem Rometem niż siedziałem w garażu. Ale udało się zrobić parę rzeczy
Wbite łożyska w mocowanie wydechu
Tak założyłem Wasze wyczekiwane mocowanie wydechu
Rozpierdolenie żarówki dzięki Apciak96
I tam coś jeszcze zrobiłem ;d
Łapcie foty ;d
P.S. jutro powinienem zrobić mocowanie rejestracji więc będzie ona już na przekładni ale nie wiem jak zrobić podświetlenie... Coś się wymyśli ;d No i wrzucę foty mam nadzieję, że w lepszej jakości (powinienem mieć aparat jakiś jutro)
-- 13 lis 2014, 20:44 --
No to łapcie foto z wtorku ;d Romecik ładnie śmiga, byłem poza miastem więc mogłem trochę przegonić no i jeździ jak jeździł
A tu foto z Junakiem 901 i Aprilią MX 50
-- 13 gru 2014, 1:30 --
Sorry, że temat trochę zapuściłem ale i tak nie ma zainteresowania
No to już Wam mówię co się dzieje z Rometem. Zmienił miejsce pobytu na zimę silnik wyciągnięty czeka na wariator Stage6 Sport Pro wydech Laser X-Pro.
Plany też się troszkę zmieniły co do mechaniki, bo trochę lepiej z hajsem będzie.
Wydech Laser X-Pro
Wariator Stage6 Sport Pro
Przeciwtalerz Stage6 CNC
roli sprężyna sprężynki Stage6
Cylinder Stage6 Streetrace 70
Gaźnik albo zostanie 16mm albo jakiś 17,5 wpadnie
Wcześniej pisałem, że kupuje oczywiście wszystko z Mielocha.
No to by było na tyle. Jakieś foty dodam:
-- 03 sty 2015, 1:48 --
Siema siema! Wpadł pierwszy up
Nowy wydech ;d W poniedziałek powinni wysłać przesyłkę, a w next weekend składam i może wyreguluje :o Nie wiem zobaczę
Mam problem z wydechem, bo mam te mocowanie drugiego amorka i nie wiem czy mogę bez niego jeździć. Myślę nad przełożeniami z Matrixa, inną opcją jest skrócenie wałka tylnego koła i ponowne nagwintowanie
W liście od ziomka co sprzedawał wydech mam napisane, że przy dobrej regulacji spadnę z siedzenia i łapy zostaną na kierownicy
Co myślicie? Set na dzień dzisiejszy to:
Laser X-Pro
wario Stage6 Sport Pro
przeciwtalerz Stage6 CNC
bajery do regulacji Stage6
Ogółem ma to być na Stage6 po całości poza wydechem.
Foto skuta obecnie:
A tu silniczek :3
Ktoś mi chyba światełka podpie*dolił :o
-- 08 sty 2015, 18:37 --
Widzę, że nie ma zainteresowania, no cóż to nie Rox, SR, Speed
Projekt będę cały czas aktualizował może stanie się jakiś natchnieniem dla kogoś lub jakieś informacje będzie miał ;) Są up'y do Rometa
Chińskie to chińskie ale są
~ Wariator RMS
~ Przeciwtalerz RMS
~ Sprężynki sprzęgła RMS
~ Nakładki na klamki hamulca Stage6
~ Blokada tłoka Motoforce
~ No i wydech seria
Fotki ;d