Dzisiaj jest 19 lut 2025, 11:36

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 29 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
U mnie w szkoolę jest kilka takich bab :/ ale na szczęście nie mam z niczego bani :)
Od matematyki jest taka wredna bab że hoho :P niby miałem 2 na semestr wzięła mnie do tablicy i się pomyliłem robiąc zadanie :( na drugi dzień wychowawca mi mówi że mam banie na semestr , od tego czasu byłem bardzo grzeczny żeby mnie nie poprosiła do tablicy i nie udupiła . Byłem kilka razy się nibby poprawić widziała że chce się czegoś nauczyć . Kilka dni przed wystawieniem ocen spytałem się grzecznie co mi wychodzi :D odpowiedziała a jak myślisz , a ja oczywiście że 2 , a ona tak się popatrzyła no jednak bania :/ i się uśmiech jej ten głupi :angry: . Za kilka dni pytam się wychowawcy co mam z matmy a on 2 :mrgreen: Baba jest bardzo wredna ale czasami spoko :P

sadzin7, Miej nadzieje że Twoja baba od polskiego też taka będzie i poprawi cię :P

Zajrzyj do mojego CPI :)
Obrazek

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
*

Pojazd:
Żadnej bajki nie bede ukladac, wole nie isc ze starymi do dyrektorki bo moge sobie narobic jeszcze większej lipy. Ta facetka od polaka jest siostrą dyrektorki. xDD Poprostu nie bede sie odzywac na lekcji, zaczne sie ciągle uczyc, prowadzic systematycznie zeszyt i nie pozwole zeby ten babsztyl wchodził mi na głowe.

Tytuł:
Zbanowany

Pojazd:
sadzin7, no to oby Ci się udało a takie układy są najgorsze że dyra to jest jakaś siostra czy dyro to czyjś brat to on nic się nie boi czy tam ona robi co się podoba

LwG

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
stunter16, właśnie musi uważać wtedy ten nauczyciel (jeśli jest rodzeństwem dry lub dyrektora). Jakby coś taki nauczyciel zrobił złego (przeklną w szkole) to od razu idzie na dyrektora.

Mam na sprzedaż plastiki do Piaggio Typhoona:
- przedni od kierownicy,
- lewy i prawy bok tylny (boczki),
- przedni (duży).

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Nie panikuj po prostu ją zdasz w wyznaczonym terminie :P Ja mam 3 papcie na semestr i w tym również z polskiego, a poprawki mam pod koniec lutego :D

Obrazek
LWG!

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: C4
Uczeń bez 1 to jak żołnierz bez karabinu.! :mrgreen:

Niestety w każdej szkole musi być jakiś nauczyciel, który będzie prowadzić rygor, m.in. u mnie jest taka jedna nauczycielka.
Zepnij pośladki, zapytaj się jej grzecznie co możesz poprawić, aby nie mieć bani na 2 semestr, bądź co poprawić ten 1 semestr. Bo jeżeli ty chcesz tak teraz postępować to sory, banie Ci postawi na 2 semestr jak nic.
Niech rodzic przyjdzie do szkoły i pogada z nią, nauczycielka wtedy będzie wiedziała, że rodzic się martwi i ty próbujesz w jakiś sposób to poprawić.
Tyle ode mnie. :wink:

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd: 106 s16
sadzin7 pisze:
Nie dała mi żadnych wymagań, zacząłem wszystko poprawiać ale co bym nie zrobił to dostawałem jedynki. Potem ona z takim tekstem, że nie mam u niej szans na zdanie i lepiej zebym sie przepisal do innej szkoly i teraz jestem troche załamany i ciągle o tym myśle.

Moim zdaniem to przegięcie, porozmawiaj z rodzicami oni na pewno Ci pomogą ;]
Jak bym miał taką sytuacje, tato zrobił by nauczycielce taki rozpie**** że już by tam nie uczyła. Skoro jest rodzeństwem dyrektorstwa to jest w waszej szkole kto ma większą władzę od sprzątaczki.

Obrazek
100km/h na GPS
http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t=76528

Ostatnio zmieniony 30 sty 2011, 18:29 przez Krychu, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Marudzicie.

Zdjęcia z dobrych rajdów!
Ene due rike Fake!

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
tomcioS9 pisze:
Uczeń bez 1 to jak żołnierz bez karabinu.!
Tak tylko żołnierz bez karabinu to generał. Do dyra nie ma co iść w gimnazjum jedna klasa próbowała załatwić zmianę nauczyciela bo baba niby się na nich uwzięła, po interwencji mieli jeszcze gorzej. Tak jak wyżej pogadaj z rodzicami, niech z nią pogadają, dowiedz się o te wymagania itd.

Obrazek
Ku pamięci[*]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 29 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2