Dzisiaj jest 12 cze 2025, 10:17

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 101 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
*

Pojazd:
Konkretny projekt widzę że się szykuje. Rób dużo zdjęć detali, z chęcią obejrzę :cool:

Na pierwszym zdjęciu w pierwszym poście wrażenie jakby sztyca krzywa lekko była :mrgreen:

O ile dobrze Cię kojarzę to dzwoniłeś do mnie o katane Telefonica Movistar w zeszłym roku :cool:

Skoro katowice to mam nadzieję zobaczyć roxa na jakimś zlocie w okolicy :D

Pozdro Mateusz811.

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd: Aerox Bieda-Line
Mateusz811 pisze:
Konkretny projekt widzę że się szykuje. Rób dużo zdjęć detali, z chęcią obejrzę :cool:

Na pierwszym zdjęciu w pierwszym poście wrażenie jakby sztyca krzywa lekko była :mrgreen:

O ile dobrze Cię kojarzę to dzwoniłeś do mnie o katane Telefonica Movistar w zeszłym roku :cool:

Skoro katowice to mam nadzieję zobaczyć roxa na jakimś zlocie w okolicy :D

Pozdro Mateusz811.

tak dokladnie, katana miala isc pod projekt...

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

nowe foty :

Projekt http://bikepics.com/members/sianekstunt/p00aerox/

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: borsche vr5
Witaj Sianek, pamiętam Cię z s.net, pewnie mnie nie kojarzysz;)

projekt na poziomie, robiony z pasją i głową. czekam na dalsze prace i efekt końcowy.

ps. Sr również była świetna, szkoda, że s.net podupadło.

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

mass143 pisze:
Witaj Sianek, pamiętam Cię z s.net, pewnie mnie nie kojarzysz;)

projekt na poziomie, robiony z pasją i głową. czekam na dalsze prace i efekt końcowy.

ps. Sr również była świetna, szkoda, że s.net podupadło.

SR'ka do dzś jezdzi, ale powróciłą do serii niestety ;) miło, że pamiętasz - super czyta się takie posty. A przecież to było dobre 4-5 lat temu...

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
SianeK, fotoki sie nie pokazuja :( cos sie dzieje dawaj relacje :)

--->>BLUE & BLACK AeRoX S6 RaCiNg PoRtInG bY SaNcHoS1<<---
http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t=183693
-------------------------------------------------------
"Nie Liczy Się To Jakie Masz Częsci Ale To Jak Umiesz Tym Jeździć"

Ostatnio zmieniony 28 lis 2012, 17:53 przez Sanchos1, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
kozacki rox :mrgreen: nie był to czasem rox z Będzina czarno zółty ??

http://tablica.pl/oferta/kymco-vitality ... 2VQmP.html

Tytuł:
**

Pojazd: eserka
SianeK, u konkurencji sie ciebie nie spodziewałem, ale również miło zobaczyć projekt tutaj ;) Bacznie przyglądałem mu się na s.net, teraz będę się przyglądał również tutaj :D

Jak już pisałem rox jest super ;P
Czekam na te fotki, bo coś ich nie widać

3m sie, Pozdrawiam

Malossi Sport 70
Hebo NG
Hebo Nickel HQ
Leovince ZX
Tec 17,5
Evo racing

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
SianeK, Mógłbyś zmierzyć szerokość tych pasków na felgach? Bo wygląda mega :ups:

Aerox FULL SPORT BlueMachine <-- WEJDŹ :D
Obrazek

Tytuł:
Zbanowany
Awatar użytkownika

Pojazd:
SianeK, rox prze kozak ! mega mi się podoba !:)
plastiki jakoś ładnie pomaluj i będzie mega ;)
kawał dobrej roboty!
powodzenia tak dalej ;)

BMW E36 by MlOdY_SR !
http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t ... sc&start=0
NIE POMAGAM NA GG OD TEGO JEST FORUM!!!! MASZ SPRAWE PISZ PW A NIE NA GG!!!!

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
O losie, piękny roxik . Chyba kupię roxa zamiast biegów :mrgreen: Dawaj więcej zdjęć. Masz jakieś jak rox wyglądał kiedyś ?

Zapraszam do jedynego Gieja na 4um :D
viewtopic.php?t=347631

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Aerox ;)
speeD69, Pisał przecież że nie są to paski tylko to malowane było. Czytaj a nie tylko zdjęcia oglądasz.

A projekt bardzo ciekawy! powodzenia

Kingway corvette->Aprilia scarabeo->suzuki ts 80->Yamaha Aerox->Cagiva Mito 50

Wpadnij do Roxa :)
aerox-projek-2013-14r-jest-blackline-t366150-40.html

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
seba24673 pisze:
speeD69, Pisał przecież że nie są to paski tylko to malowane było. Czytaj a nie tylko zdjęcia oglądasz.

A projekt bardzo ciekawy! powodzenia
raczej Ty czytaj, bo kolega wyraźnie się zapytał o szerokość namalowanych pasków, a nie o to czy były malowane czy naklejane .. :roll:

Czekamy na poprawienie fotek, bo się nie otwierają :(

Pomarańczka By Kaczor ^^! Zapraszam!
http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t ... &start=160

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Kaczor;) pisze:
Czekamy na poprawienie fotek, bo się nie otwierają
za to na S.NET wszystko sie otwiera :D
SianeK, na s.com juz ponad 45 stron tematu, pozazdroscic :D zainteresowanie nie małe, a forum juz tyle lat przeciez istnieje i cały czas działa bo nie które to juz poupadały :/
czekam na foty nowe :)

--->>BLUE & BLACK AeRoX S6 RaCiNg PoRtInG bY SaNcHoS1<<---
http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t=183693
-------------------------------------------------------
"Nie Liczy Się To Jakie Masz Częsci Ale To Jak Umiesz Tym Jeździć"

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Heja, paski mają 5mm

Forum istnieje od 2001 ;)
pozdr

Projekt http://bikepics.com/members/sianekstunt/p00aerox/

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
SianeK, Dzięki. :D

Aerox FULL SPORT BlueMachine <-- WEJDŹ :D
Obrazek

Tytuł:
**

Pojazd: Aprilia SR Aprilia Sonic
Na wstępie ogromne brawa dla tego Pana! To się nazywa miłość. Wiele osób przed ukończeniem tzw. osiemnastki, zapewnia każdego, że nigdy nie sprzeda swojej maszynki bo kocha ją i te wszystkie czasochłonne procesy, które towarzyszą przy takich projektach. Niestety wszystko jest fałszywe i obłudne. Kilka dni przed osiemnastką i maszyna ląduje na allegro, a na forum zapewnia nas taki osobnik, że kupi coś w następnym roku lub ma inną równie denną wymówkę.

SianeK, udowadniasz mi, że istnieją ludzie, którzy pomimo ukończenia swojej wymarzonej osiemnastki i prawka nie zapominają o skuterach i dalej się w to bawią. Kupują rzeczy, nie szczędzą na to pieniędzy. Twoja postawa jest godna ukłonów, bo wreszcie znalazłem człowieka, który nie mówi lecz udowadnia swoją miłość do bzyków.

Aerox przepiękny! Wszystko czyściutki, schludnie i widać, że robione z doświadczeniem w oparciu o stare projekty :) To mi się podoba! Kiedyś, kiedy byliśmy jeszcze pospolitymi szczylami nie mieliśmy takiego dostępu do pieniędzy, który w pewnym momencie się uaktywnia. Wiadomo lata mijają i też trzeba iść do pracy co daje niezależność i swoje środki finansowe ! :) Przypomina mi bardzo mojego roxa, którego rozkwit był w 2008 roku i udowadniasz mi, że warto wrócić do tego co kiedyś przeminęło. Pomimo, że mam Aprilkę Sonic to coś czuję, że niedługo Aerox zawita w moim garażu.

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Garet, jakie ładne słowa brawo :ups:

Tytuł:

Pojazd: Aerox FullSport
Nie no propsy. Jak zobaczyłem jak to robione jest, jak czysto wszystko, w pokoju to normalnie aż pomyślałem sobie co za gość. Na prawdę szacun i szczerze w takiej "nagiej postaci" podoba mi się ogromnie. Mam nadzieję, że po poskładaniu będzie normalnie kosmos ! :) I będę regularnie zaglądał do tematu. Powodzenia i czekam na świeże ogromne porcje zdjęć ! ! ! :)

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Garet pisze:
Na wstępie ogromne brawa dla tego Pana! To się nazywa miłość. Wiele osób przed ukończeniem tzw. osiemnastki, zapewnia każdego, że nigdy nie sprzeda swojej maszynki bo kocha ją i te wszystkie czasochłonne procesy, które towarzyszą przy takich projektach. Niestety wszystko jest fałszywe i obłudne. Kilka dni przed osiemnastką i maszyna ląduje na allegro, a na forum zapewnia nas taki osobnik, że kupi coś w następnym roku lub ma inną równie denną wymówkę.

SianeK, udowadniasz mi, że istnieją ludzie, którzy pomimo ukończenia swojej wymarzonej osiemnastki i prawka nie zapominają o skuterach i dalej się w to bawią. Kupują rzeczy, nie szczędzą na to pieniędzy. Twoja postawa jest godna ukłonów, bo wreszcie znalazłem człowieka, który nie mówi lecz udowadnia swoją miłość do bzyków.

Aerox przepiękny! Wszystko czyściutki, schludnie i widać, że robione z doświadczeniem w oparciu o stare projekty :) To mi się podoba! Kiedyś, kiedy byliśmy jeszcze pospolitymi szczylami nie mieliśmy takiego dostępu do pieniędzy, który w pewnym momencie się uaktywnia. Wiadomo lata mijają i też trzeba iść do pracy co daje niezależność i swoje środki finansowe ! :) Przypomina mi bardzo mojego roxa, którego rozkwit był w 2008 roku i udowadniasz mi, że warto wrócić do tego co kiedyś przeminęło. Pomimo, że mam Aprilkę Sonic to coś czuję, że niedługo Aerox zawita w moim garażu.

Dzięki za post, nawet nie wiesz jak fantastycznie czyta się takie coś. Ze skuterami jestem zwiazany ponad 10lat, gdzie to za łebka dostałem Honde Lead z 1984 roku. Od tego czasu wszystko się zaczeło... wiele pięknych dni, szczególnie w wakacje spędziłem wraz ze znajomymi i skuterami. Swego czasu, klub na śląsku tworzyliśmy. To nie była tylko miłość do jednośladów-kosiarek... przede wszystkim spędzanie czasu we wspólnym gronie znajomych, poznawanie nowych ludzi, zobaczenie na żywo skuterów. Wtedy były czasy, gdzie tylko można było spotkać marki takie jak benelli, aprilia, peugeot, piaggio, pgo, cpi... niektóre skutery (benelli 491) mozna bylo tylko w katalogu skuterow sobie obejrzeć - a tu np. ktoś na zlot wpadł takim ! Dlatego zdecydowałem się na ponowną reaktywacje pasji, która notabene była we mnie cały czas - lecz na poziomie bardziej forumowym i przemieszczaniu się z punktu a do b. Ten projekt jest swego rodzaju spełnieniem marzeń ze szczeniackich lat, gdzie o sportowy wydech (leovince zx) walczyłem ostro cały rok w gimnazjum (warunkiem zakupu było świadectwo powyżej 4,5 średnia), nie było możliwości modowania, nikt nie chciał przyjąć do pracy chlopaszka z 1 gimnazjum. Teraz może i czasy się zmieniły, ale wtedy było cięzko. Za to z paliwem było lepiej, za 15 złoty (1/4 kieszonkowych) można było miec cały bak paliwa i cole w puszce ! potem koniec sezonu, odkładanie kiesznkowych na jakieś super tajle do skutera ! z biegiem lat był większe możliwość (projekt aprilia sr - ktos wspominał, że pamięta)...mógłbym tak pisać i pisać.

Ten projekt jest jak już wspomniałem spełnieniem marzeń z dziecięcych lat - dlatego chce, aby był wykonany starannie, ze smakiem...nie chodzi o to, aby powkładać najdroższe rzeczy i poskładać - tutaj chodzi o cały rytuał poskładania czegoś od podstaw. Każda śrubka, każdy detal, element jest dotykany przez moją dłoń. I szczerze ... ? Chce, aby ten projekt trwał najdłużej jak się da - bo to będzie ostatni projekt jaki wykonam ze skuterami.

pozdrawiam.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 101 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna