Dzisiaj jest 20 lut 2025, 11:32

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1 ] 
Autor Wiadomość
*

Pojazd: Peugeot Speedfight 2
Siemka, na wstępie powiem, wiem, że regulacji mi nie wywróżycie ale moze ktoś miał taki set i mi da jakies wskazówki w którą stronę iść z regulacją. Mój set to:
-Malossi multivar
-Gianelli next exhaust
-Moduł malossi cdi
-S6 streetrace 70
-pasek jakiś RMS
-wał wzmacniany wypełniany, power rod (coś w tym styly)
-Dellorto 17.5, dysza główna 90
-Filtr stożek chiński Air Box
-Malosii Torsion Controller (czy jakos tak to było, ta żółta podkładka pod sprężyne)

Reszta seria.

Aktualnie mam rolki 4.5g, sprężynki niebieskie Top Racing i sprężyne centralną Malossi żółtą, vmax wynosi około 80km/h jak jest zimny przyśpieszenie dość dobre, a jak ciepły to juz trudniej mu się wkręcić, podejrzewam, że centralkę przydało by się już wymienić. Jak sądzicie w co celować, centralke kupować taką jak mam teraz czy może jakąś twardszą? A i jeszcze jak jest zimny to na starcie ma malutkiego muła a jak jest ciepły to ten muł jest już większy. I tak myślę, że ten muł na początku to może być przez króciec? Ponieważ ja mam silnik aeroxa w speedfighcie i musiałem troszkę wydłużyć drogę mieszanki bo gaźnik się nie mieścił w seryjnym króćcu to jest troszkę wydłużony i zagięty w jednym miejsu.

I zapytam przy okazji ,myślałem nad chińskim gaźnikiem 21mm, co o nim sądzicie? Miał ktoś? Czy lepiej zostać przy moim Dellorto? ;D

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1 ]