Siema jeśli ktoś zrobi pare zadań dostaje prezenty wymienione niżej. Jeśli zrobisz pojedyńcze wygrasz malossi carbon ITP Pewny zysk. Oczekuje od pracy poziom oceny 4*żeby miało to ręce i nogi). Klasa 3 gimz ale poziom ogarnietego 1 klasisty gimz.
WSZYSTKO MA BYĆ PO ANGIELSKU ;P
Zad1.
conajniej 50słow
Napisz list do kolegi że:
Kod:
nie możesz mu osobiście oddać ksiązki, odda ją twój brat,opisz brata i gdzie będzie czekał.
Praca wygląda ala że jesteś chory na grype, bardzo przepraszasz, brat będzie mial nieb kurtke itp. Wierze w was!
Zad2.
conajniej 50słow
Kod:
Były twoje urodziny napisz jak je sprędziłeś oraz opisz prezent który Ci się spodobał najbardziej. Napisz że ubolewałeś z przyczyny że kolegi nie było na twojej imprezie.
Praca powinna być jakoś z głową, podobnie jak na górze tzn. urodziny byly super, jedlismy tort, jedzenie bylo cool, prezent byl yo wspaniały prezent puzzle nawet. byle co. Napisac ze bardzo jestem smutny ze nei bylo kolegi ble ble ble.
Zad 3. Tutaj kserówka panowie
Za zrobienie tego na JUTRO i przynajmniej dostane 3 czwórki. Poziom wygląda mi na 1 gimz. Nie napisze ponieważ nie jest to mój ulubiony język, wole NIEMCA.
Za zrobienie WSZYSTKICH 3 zadan oferuje
RABAT 20zł NA WSPANIAŁY AIRSAL TECH RACING PRZEBIEG 150KM IGŁA INFO WIECEJ W TEMACIE SPRZEDAM lub pw
MALOSSI CARBON MEMBRANY SA PRAWIE NOWE pw
RABAT NA WYDECH 10ZL
WIELE INNYCH ZA FRIIIIIIIIIK0O!
ODPOWIEDZI NAPISZCIE W TEMACIE, nie piszcie z translatora bo się poznam i się pogniewam. Nagrody sa wyceniane na 50zł dla pracy w 1 godz max. (dla ogarnietego 15 min)
Jeśli ktoś walnie słowa baran jesteś, to lepiej nic nie pisz, lub pomóż słabszemu.