Dzisiaj jest 23 sty 2025, 2:15

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 22 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
**

Pojazd:
sodikart pisze:
chowa wychodzi nigdy nie widziałem jak to działa na oczy ale znam zasadę działania i moim zdaniem bo połączeniu prądu powinno go wciągnąć wtedy iglica się podnosi ;] a wychodzi to raczej nie ;] chyba kolego nie znasz działania albo ja się mylę :)

mylisz się.

jakby się iglica podniosła to byś miał dopływ, a po to właśnie opada iglica tak jak napisałem wyżej (opada, a dokładnie się wysuwa).

tak jak napisałeś nie widziałeś na oczy więc skoro nie widziałeś to nie pisz herezji bo wysuwa a wsuwa to diametralna różnica, potem jakiś pacjent to przeczyta i trzeba mu będzie tłumaczyć logikę działania prostego mechanizmu, marnując czas który mógł być spożytkowany na rozwiązanie innych, ważniejszych i ciekawszych komplikacji.

150

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
nie widziałem na oczy ale znam zasadę działania elektromagnesu :) a to już różnica...
ale widzę ze kolego mamy inne poglądy, mając ssanie ręczne ciągniesz za dzyndzelek podnosząc iglice czy wciskasz coś wciskając iglice?

zasada działania elektrycznego ssaniaObrazek

może mamy inne ssania :D i nie ma co się tu wymądrzać :P

Kryształki
www.squtery2009.neostrada.pl

Ostatnio zmieniony 27 cze 2009, 20:38 przez sodikart, łącznie zmieniany 4 razy

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 22 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2